FÜLES

Vissza­él­tek Zámbó Jimmy ne­vé­vel: őr­jöng a csa­lád

Kü­lö­nös fotót jut­ta­tott el szer­kesz­tő­sé­günkbe a Ri­post ol­va­sója. A 2001 ja­nu­ár­já­ban el­hunyt Zámbó Jimmy arc­képe fel­ke­rült a leg­nép­sze­rűbb, te­le­fonra le­tölt­hető társ­ke­re­sőre. A csa­lád ke­gye­let­sér­tő­nek és aljas hú­zás­nak tartja, hogy vissza­él­nek a ki­rály fo­tó­já­val.
  • Szerző: Doris

Áll a bál Zámbó Jimmy családjában! A 18 éve elhunyt énekeslegenda rokonai teljesen kikészültek, amikor kiderült: a király feltűnt az egyik legnépszerűbb netes társkeresőn, a Tinderen! Bár Jimmy valóban imádta a nőket, egyértelmű, hogy valaki nagyon csúnyán visszaélt a fotójával, és ezzel ízléstelen, kegyeletsértő tréfát űz.

„Igencsak meglepődtem, amikor a társkeresőn böngészve váratlanul megtaláltam Jimmy profilját. Jimmy, 61 néven regisztráltak a képével, mintha valóban ő keresné az igaz szerelmet, pedig már tizennyolc éve elhunyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Felháborító! Szerintem ezzel súlyos jogsértést követtek el

- háborgott olvasónk.

A ezek után megkereste Jimmy lánytestvérét, Zámbó Mariettát, aki teljesen kikelt magából, amikor értesült a történtekről.

Bevallom, eleinte nem is hallottam erről a társkeresőről, én nem foglalkozom ezekkel. De undorító, aljas húzásnak tartom

- kezdte lapunknak Marietta, aki véleményét bővebben is kifejtette a témával kapcsolatban.

Erről a részleteket elolvashatod a napilap hétfői számában.