FÜLES

Vészhelyzet alakult ki a Madách Színházban Ladinek Judit betegsége miatt

A színésznőnek elment a hangja, így nem tudott színpadra állni péntek este, amivel komoly dilemmát okozott a színháznak, ugyanis egyetlen váltótársa, Polyák Lilla éppen külföldön turnézott az Operettszínházzal...
  • Szerző: Ripost

Ladinek Juditnak váratlanul elment a hangja, így képtelen volt színpadra állni péntek este a Madách Színház Csoportterápia című darabjában. Ezzel még nem is lett volna baj, hiszen Polyák Lilla a váltótársa a színdarabban, de ő éppen külföldön turnézott az Operettszínházzal. Sokáig kérdéses volt, hogy mi lesz az előadással, kolléganője azonban Luxemburgból utazott haza, hogy színpadra álljon.

 „Nagyon sajnálom a történteket, de egyszerűen képtelen lettem volna színpadra állni, hiszen alig van hangom. Nagyon-nagyon köhögök és folyamatosan hőemelkedésem van… Volt már olyanra példa hasonló esetben, hogy egy kolleginát megkértek, hogy ugorjon be. Ilyenkor az történik, hogy a színésznő megkapja videón az előadást két nappal a darab előtt és éjjel nappal mindenki vele foglalkozik. De ezek olyan halálugrások, amiket senkinek nem kívánok rémálmomban sem! Szerencse, hogy Lilla képes volt ekkora áldozatot hozni az előadásért, ezért nagyon hálás vagyok neki” – mondta Judit.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?