INSIDER

Vas­cső­vel ütöt­tek le egy apu­kát a vurst­li­ban

Döb­be­net, mi tör­tént a Szek­szárdi Hal- és Vad­ün­nep vurst­li­já­ban. Az eset­ről egy meg­ren­dült ol­vasó tá­jé­koz­tatta a Ri­pos­tot. Az ag­gódó anyuka nem tu­dott na­pi­rendre térni a tör­tén­tek fe­lett.

„Mint szülő, aggodalommal tölt el, hogy a gyerekeim, akik a vidámparkban szórakoztak, késelés áldozatai lehettek volna." A konfliktus úgy kezdődött, hogy az édesapa négy jegyet kért az egyik vidámparki eszközre, azonban ötöt fizettettek ki vele. Amint észrevette ezt a tévedést, szóvá tette.  Ezután szó szót követett, a vidámpark üzemeltetői nem akarták elfogadni az édesapa álláspontját.

A vidámparkos vállalkozó végül annyira méregbe gurult, hogy egy vascsővel leütötte az édesapát a családja szeme láttára– számolt be az aggódó anyuka. Mivel az édesapa nagyobb társasággal volt, a bosszú sem maradt el: rátámadtak az agresszív vidámparkosra, előkerült egy kés, amivel átszúrták a vállalkozó kezét. A rendőrök és a mentők kiérkezése vetett véget a jelenetnek, az édesapa kórházba is került. „ Hogyan fordulhat ez elő egy színvonalas városi rendezvényen? Lesz legalább következménye az esetnek?" – kérdezik többen, akik szemtanúi voltak az esetnek. A a rendőrséget kérdezte. „ Június 8-án az esti órákban bejelentés érkezett egy szekszárdi rendezvény helyszínéről, hogy ott egy személyt vasrúddal leütöttek" – erősítette meg Komlósiné Kiss Anett, a Tolna megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Megtudtuk: a szekszárdi rendőrök nagyon hamar a helyszínre érkeztek és intézkedtek.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A Szekszárdi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés gyanúja miatt indított eljárást. Bővebb tájékoztatást a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adtak, de aki látta az esetet, vallomást tehet a kapitányságon, elősegítve az ügy teljeskörű tisztázását.