HŰHA

Vá­rat­lan for­du­lat tör­tént Meg­han éle­té­ben: erre ké­szül a her­cegné?

Úgy tűnik, hogy mi­u­tán vi­lágra jött a ba­bája, min­den meg­vál­to­zik. Ez egy tel­je­sen új fe­je­zet lesz Meg­han éle­té­ben!
  • Szerző: Ripost

Itt a békülés ideje? Bennfentesek szerint Meghan hercegné készen áll, arra, hogy gyermeke születése után kibéküljön az apjával és testvérével. Ez pedig egy új fejezet kezdetét jelzi az életében...

Egy állítólagos barát azt is tudni véli, hogy mindkét családtagját a korábbi konfliktusok ellenére is meghívja látogatóba, miután a kicsi világra jött - írja a Daily Mail. Ez pedig nagy öröm lehet a család számára, hisz a hercegné testvére, Samantha már többször nehezményezte, hogy amióta Meghan férjhez ment, nem törődik velük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Legutóbb a pár hete rendezett babaváró buli kapcsán jegyezte meg, hogy a hercegné igazán meglátogathatta volna őket, ha már szórakozni utazott az Egyesült Államokba.

A hercegné barátainak beszélhetett arról, hogy már várja a békülést, és ettől a gesztustól azt reméli, hogy jó irányba terelődik a kapcsolatuk, és rokonai nem kritizálják többé. Így aztán a baba lehetőséget ad arra, hogy újra összehozza a drámáktól nem mentes családot.