SZTÁRDZSÚSZ

Megtaláltuk Utasi Árpit, nem hiszed el, hol dolgozik a mesemondó

Nagyot fordult a világ Utasi Árpival mióta 2007-ben megnyerte az egyik tehetségkutató versenyt. A csantavéri mesemondó sokáig molnárlegényként élt, ám a malom csődbe ment.
  • Szerző: Doris

Mesét már csak kedvtelésből mond Utasi Árpi, akit 12 évvel ezelőtt ismert meg az ország, amikor megnyerte az egyik tehetségkutató versenyt.

Bár fontolgatja, hogy indít egy saját YouTube-csatornát, amin újra mesélni fog, most más köti le az idejét. Egy kecskeméti gyárban kapott munkát, ahol 8 órán át különböző elektronikus alkatrészeket szerel össze. Ha végez, siet haza új lakhelyére, a munkásszállóra.

"Körülbelül két hónapja dolgozom itt, Kecskeméten, miután a malom sajnos csődbe ment. Gondoltam egyet, és elhatároztam, hogy a nyakamba veszem a várost! Azon is töprengtem, hogy Budapestre költözöm, de az túl nagy falat lett volna elsőre. Persze amilyen gyakran csak tudom, meglátogatom a szüleimet Csantavéren, pláne, mert hamarosan nagybácsi leszek! Húgom, Annamária gyermeket vár" - újságolta a %%-nak Árpi, aki annak idején a nyereményautó árából egy öreg házat vett, az első helyért járó díjat pedig befektette.

Hat és fél hold földet vásárolt belőle, amit kiadott haszonbérbe. Ez a föld még mindig megvan, igaz, ma már a kis mesemondó szülei laknak a vidéki házban.

Árpi azt is elárulta, bár nagyon jól érezte magát molnárlegényként, Kecskeméten is feltalálja magát, sok barátja van, és a Facebookon is sok üzenetet kap a rajongóktól.

Az egykori mesemondó a %% kedvéért elmondta egyik kedvenc versét. Íme!

 

És ezeket olvastad már?