SZTÁRDZSÚSZ

Meg­ta­lál­tuk Utasi Árpit, nem hi­szed el, hol dol­go­zik a me­se­mondó

Na­gyot for­dult a világ Utasi Ár­pi­val mióta 2007-ben meg­nyerte az egyik te­het­ség­ku­tató ver­senyt. A csan­ta­véri me­se­mondó so­káig mol­nár­le­gény­ként élt, ám a malom csődbe ment.
  • Szerző: Doris

Mesét már csak kedvtelésből mond Utasi Árpi, akit 12 évvel ezelőtt ismert meg az ország, amikor megnyerte az egyik tehetségkutató versenyt.

Fotó: Markovics Gábor

Bár fontolgatja, hogy indít egy saját YouTube-csatornát, amin újra mesélni fog, most más köti le az idejét. Egy kecskeméti gyárban kapott munkát, ahol 8 órán át különböző elektronikus alkatrészeket szerel össze. Ha végez, siet haza új lakhelyére, a munkásszállóra.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Körülbelül két hónapja dolgozom itt, Kecskeméten, miután a malom sajnos csődbe ment. Gondoltam egyet, és elhatároztam, hogy a nyakamba veszem a várost! Azon is töprengtem, hogy Budapestre költözöm, de az túl nagy falat lett volna elsőre. Persze amilyen gyakran csak tudom, meglátogatom a szüleimet Csantavéren, pláne, mert hamarosan nagybácsi leszek! Húgom, Annamária gyermeket vár" - újságolta a -nak Árpi, aki annak idején a nyereményautó árából egy öreg házat vett, az első helyért járó díjat pedig befektette.

Fotó: Markovics Gábor

Hat és fél hold földet vásárolt belőle, amit kiadott haszonbérbe. Ez a föld még mindig megvan, igaz, ma már a kis mesemondó szülei laknak a vidéki házban.

Árpi azt is elárulta, bár nagyon jól érezte magát molnárlegényként, Kecskeméten is feltalálja magát, sok barátja van, és a Facebookon is sok üzenetet kap a rajongóktól.

Az egykori mesemondó a kedvéért elmondta egyik kedvenc versét. Íme!

Eközben a címlapon