HŰHA

Újabb nőt ha­gyott cser­ben Damu Ro­land! Foly­ta­tó­dik az ámok­fu­tás

Éve­kig tör­leszt­heti adós­sá­gát Damu Ro­land, ugyanis 2,8 mil­lió fo­rint­tal tar­to­zik egy Ka­ta­lin nevű hölgy­nek. Jo­g­erős íté­let kö­te­lezi, csak nincs egy vasa sem.
  • Szerző: Z.B.

Jelenleg egyetlen forintot sem tud adni Damu Roland Katalinnak, de ha lesz munkája, évekig törlesztheti a 2,8 millió forintos tartozást. 

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Úgy látszik, nem jó belefolyni a színész életébe, hiszen szabadulása óta igencsak összegabalyodtak a szálak.Katalin is megbánta már, hogy baráti segítséget nyújtott Rolandnak.

"Damu már a színészházban élt, külön a feleségétől. Barátságot kötöttünk, így, amikor megszületett a kislánya, tőlem kért kölcsön orvosra, pelenkára. Később  pedig a válópere elindításához, ügyvédre, telefonszámlára, lakbérre, még öltönyre, órára is, egy állítólagos RTL Klub-os  műsor tárgyalásához, amiről aztán kiderült, hogy sosem volt, ahogy a válóperéből sem lett semmi "- mesélte a Katalin nevű hölgy a Story magazinnak.

A nőnek végül elege lett a sok ígéretből és hazugságból, és a bírósághoz fordult. Reméli, hogy Damu talpra áll és összeszedi magát, így neki is lesz esélye, hogy apránként visszakapja a pénzét.