SZTÁRDZSÚSZ

Ezért nézed te is a TV2-t mos­tan­tól

Va­do­natúj saját gyár­tású mű­so­rok, sztá­rok­kal vissza­térő show-k, or­szá­gos so­ro­zat­pre­mi­e­rek és egy le­nyű­göző szu­per­pro­duk­ció. Ezek jön­nek ta­vas­szal a TV2 cso­port csa­tor­náin.

A TV2 Csoport idén januárban minden eddiginél magasabb közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18-59-es korosztályban. Soha nem indult legnagyobb ellenfele ellen ilyen szoros versennyel.

Február 27-től, a tavaszi szezont új műsorstruktúrával kezdi a csatorna. Hétfőtől péntekig vadonatúj magazinműsorunk, a hozza a legfrissebb sztárhíreket. Az 50 milliós játszmát követően minden hétköznapeste más-más tartalommal várja nézőit a TV2.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

Hétfőnként Jakupcsek Gabriella érkezik új műsorával, amiben a békülnivágyóknak segít lehetőséget teremteni, hogy újra Egymás szemébe nézzenek.

Fotó: MTI

Keddenként a Született feleségekből ismert Eva Longoria érkezik új sikersorozatával, a Született szobalányokkal.

Szerdánként a sztárok gyerekeié lesz a főszerep Ördög Nóra új műsorában. Jön a Vigyázat, gyerekkel vagyok! Hírességeink csemetéikkel karöltve küzdenek meg egymással, miközben vicces, családi történeteket is megismerhetünk.

Fotó: TV2

Csütörtökönként megnyitja aktáit a Detektív Bt. - A nyomozócsalád.Bátorfiékat sokféle ügyfél, sokféle zűrös esettel keresi fel, és ők igyekeznek mindet a lehető leghamarabb felderíteni, legyen szó megcsalásról, zsarolásról, zaklatásról vagy pitiáner átverésről.

Eközben a címlapon

A péntek estékre igazi családi filmeket ígér a csatorna, valamint érkezik A Szultána második évada, és folytatódik a Megtört szívek, valamint a nemrég indult Fatmagül.

Ezzel nem ért véget az újdonságok sora. A premiereket követően is számíthatnak a nézők új formátumokra. Till Attila vezetésével érkezik hamarosanaz Annyit ésszel, mint erővel című game-show.

Fotó: Markovics Gábor

Javában keresi a TV2 a Séfek séfét. A gasztro-tehetségkutatóban profik és kezdők indulhatnak a tízmilliós fődíjért. Aki nem találta még meg élete párját, most az is lehetőséget kap, hiszen indul a Szerelem első csókra, itt a jelentkezők vakon, csók alapján próbálják kideríteni, hogy ki is lehet az igazi.

Fotó: Markovics Gábor

Jó hír, hogy a tavalyi év legnézettebb szórakoztató műsora, A Nagy Duett is visszatér egy új évaddal.