NÍNÓ

Tit­kos hang­fel­vé­tel ke­rült elő a pe­do­fí­li­á­val vá­dolt cse­peli test­ne­velő tanár ügyé­ben

Most szá­mí­tás­tech­ni­ku­sok dol­goz­nak rajta, hogy a bíró is meg­hall­gat­hassa a bi­zo­nyító erejű be­szél­ge­tést.

Szörnyű bűncselekményekkel vádolják B. Tamást, a csepeli Burattino Szakiskola oktatóját. A vádhatóság szerinta férfi 2008 óta molesztálta szexuálisan az iskola kiskorú diákjait.

A szerdai tárgyalási napon árulta csak el az egyik, tanúként beidézett egykori csepeli nevelőtanár, hogy

EZEKET OLVASTAD MÁR?
hangfelvételen rögzítette azt a beszélgetést, amikor két nevelt kisfiú neki elárulta, hogy B. Tamás testnevelő tanár szexuálisan molesztálta őket.
B. Tamás előzetes letartóztatását tölti a tárgyalás alatt
B. Tamás előzetes letartóztatását tölti a tárgyalás alatt
Fotó: Korponai Tamás

A tanú egypendrive-on őrizgette a hangfelvételt, és állítása szerint azért nem csatolta eddig a bíróságnak, mert más adatok is vannak az eszközön. Dr. Kalina József tanácsvezető bíró elküldte kolléganőjét a hangfelvételért, hogy azt a bíróságon is meghallgathassák. 

Újabb tanúk meghallgatásával folytatódott B. Tamás pere
Újabb tanúk meghallgatásával folytatódott B. Tamás pere
Fotó: Korponai Tamás

A nevelő tanúvallomásában kifejtette: 2014 február 3-án takarodó után két kisgyerek ment be a nevelői szobába hozzá, akik elmondták neki, hogy nagyon félnek B. Tamástól.

Fotó: Korponai Tamás

Ebből a vallomásból egy órás beszélgetés keletkezett, amiben

a két gyerek azt mondta neki, hogy B. Tamás rendszeresen orális és anális szexre kényszerítette őket.

"Amikor szólt, hogy fáj neki a közösülés, akkor még jobban benyomta a nemi szervét. Körülbelül negyvenszer történt meg, és soha nem használtak óvszert" - idézte fel a férfi a durva állításokat, amelyeket hamarosan a bíróság is meghallgathat a rögzített felvételen.

Eközben a címlapon