SZTÁRDZSÚSZ

Till At­tila ezért várta vissza Lip­tai Cla­u­diát a Sz­tár­ban Sz­tárba

Lip­tai Cla­u­dia végre vissza­tért a kép­er­nyőre és Till At­ti­lá­val ott foly­tat­ják, ahol egy éve ab­ba­hagy­ták.

Liptai Claudia egy év kihagyás után vasárnap végre visszatér a képernyőre és kollégáival együtt a nézők is élvezhetik sajátos, közkedvelt humorát.

Újra visszatér a nagy nevettető páros
Újra visszatér a nagy nevettető páros
Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Till Attila a Sztárban Sztár műsorvezetője talán mindenkinél jobban várja már Claudiát, hiszen ők ketten lassan tizenöt éve erősítik egymást. Már 2002-ben is együtt vezették az első hazai valóságshow-t, a Big Brothert, azóta pedig, mint a házasok, úgy ismerik egymás rezdüléseit, kiegészítik egymást, mesésen mutatnak együtt a színpadon és őszinte baráti kapcsolat köti össze őket. Ahogy azt mondani szokták, működik közöttük a kémia. Azonban az utóbbi időben Tillának sem jutott sok Claudiából, talán ezért is várja annyira a vasárnap estét, amikor újra együtt mulathatnak és szórakoztathatják a Sztárban Sztár közönségét.

Fotó: Szabolcs László

”Claudia az utóbbi időben az én életemben inkább nincs, mint van.”

– kezdte őszintén Tilla, aki elfogadta, hogy az idő múlásával változnak az emberek, ahogy a fontossági sorrend is más lesz.

Clauval legutóbb egy évvel ezelőtt, ugyanígy a Sztárban Sztárban találkoztunk és aztán elment szülni.

Clauka mostanában inkább a kisfiával volt otthon, én pedig kezdek hozzászokni, hogy a régi nagy pajtások már szanaszét vannak. De már alig várom, hogy találkozzunk, mert az mindig nagyon nagy buli. A Sztárban Sztár az egyik olyan műsor, ami egyáltalán nem csak munka. Amikor vasárnap bemegyek a stúdióba, az nekem is szórakozás

– mondta Tilla.

Eközben a címlapon

Liptai Claudia második gyermeke lassan egy éves lesz, és a műsorvezető tartotta magát ígéretéhez, születése után nem sietett vissza dolgozni. Nem véletlenül, hiszen korábban, Panka lánya születése után szinte azonnal a képernyőn volt, de tanult a hibából. Idáig minden a kis Marcellről szólt, és amikor ideje engedte, Claudia sportolni járt, élvezte a szülői létet gyermeke apjával, így most, kipihenten ülhet be egyetlen nőként a Sztárban Sztár ítészei közé.