OLDALVONAL

Teniszcsillagokkal rendez tornát a saját kertjében a pénzeszsák

Jótékony céllal ütögetnek a sportág legendái és a szerencsés amatőrök. Nem csak a névsor, a környezet is mesés a milliárdos playboy karibi szigetén.
  • Szerző: vav

Idén is a saját, paradicsomi szigetén látja vendégül a teniszvilág ászait Sir Richard Branson. A sportőrült amerikai multimilliárdos mindig legendás, hajdani világelső, Grand Slam-tornagyőztes játékosokat hív a „kertjében” megrendezett tornára, hogy ott lelkes amatőrökkel játsszanak.

 

Szeretem az ilyen rendezvényeket, különösen, ha az egészséges mozgás jó mókával is párosul. A Necker-kupa pontosan ilyen

- mondta a házigazda, hozzátéve: az apropót a tenisz adja, de a vendégek pihenhetnek, vagy izgalmas sportokkal (vitorlázás, kite szörf, búvárkodás) is kikapcsolódhatnak a csodás környezetben.

Most például Martina Navratilova, Chris Evert, Boris Becker, David Nalbaldian, Brad Gilbert is emeli a csütörtökig tartó, jótékony célú Necker Cup színvonalát.

Elnézve a 300 ezer négyzetméteres szigetről készült videót, nem csak a teniszezőket, de a nézőket és a tudósító kollégákat is irigyelhetjük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?