SIKK

Szu­per­szexi le­szel, ha így hor­dod a nyár leg­me­nőbb ru­ha­da­rab­ját

Él­vezd ki a jó időt, le­gyél csi­nos és csá­bító! Mu­tat­juk, mi­lyen öl­tö­zék­kel tudsz iga­zán ta­rolni.
címkék:

A nyár egyik legszuperebb ruhadarabja, ráadásul nem csak kényelmes, hanem a férfiak is imádják - ez bizony nem más, mint a sort. Nagy kérdés, hogy hogyan lehet változatosan és ízlésesen viselni, és miként lehet megtalálni alkatunkhoz a megfelelő szettet. Segítünk, hogyan variáld a falatnyi ruhadarabot!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Városnézéshez, kávézáshoz, de akár még egy lazább irodai napon is tökéletes választás egy ilyen összeállítás. A színek elegánsak, a sort hossza pedig annak is ideális, aki csípőben kicsit teltebb.

2. Elegáns, de mégis nagyon szexi. Mivel nagyon kiadja a comb és popsi formáját, ezért nem árt hozzá egy adag magabiztosság. Nyáresti fröccsözéshez, kerti partikhoz kiváló. A blúz pedig deréktájon ápol és eltakar.

3. Szuperdögös, igazi csábítás ez a teljesen testhezálló sort a csipkés bodyval. Nincs pasi, aki ellen tudna állni.

4. Aki szeretné a sort kényelmétés szellősségét kiélvezni, de nem szeretne túl sokat mutatni magából, válasszon kiegészítőnek egy hosszú inget, melyet rávehet. A melegebb napokon a legjobb választás egy fehér, lenvászon ing lesz, mely még a naptól is kellemesen véd.

5. Romantikus, üde és fiatalos egy ilyen lenge, fodros, könnyű anyagból készült párosítás.

Eközben a címlapon

6. Esti bulihoz vagy randihoz elő a flitterrel, a ragyogással és a csipkével!

7. Ennél lazább és fiatalosabb fazon szinte nem is létezik. Amellett, hogy nagyon menő, még egy előnye van: remekül elrejti a hasat szükség esetén.

8. Homokóra alkatúaknak, teltebb csípőhöz nagyszerű választás, ha a sort pár centivel hosszabb, anyaga pedig erős tartású. Egy azonos anyagú felsővel és szabadon hagyott derékkal nagyon szép formát kölcsönöz.

9.  Aki pedig partra készül, egyszerűen kapja fel az apró sortot akár a fürdőruhára is, a pasik imádni fogják a látványt! Ez a kombináció szuper megoldás akár egy esti sétához is a nyaralás során...

címkék: