ÉLETMÓDI

Szuper fenék 1 perc alatt

Göm­bö­lyű és tö­ké­le­tes fenék torna és szike nél­kül? Ma már ez sem le­he­tet­len! Ké­szülj, mert a lát­vány bi­zarr lesz.

Tökéletes fenékre vágysz, de nem akarsz tornázni vagy kés alá feküdni? Ma már nem lehetetlen! Igen, akármilyen furán is hangzik, bőven van erre is lehetőséged. A tervezők meglátták ugyanis a fantáziát a fenékmániában, így aztán óriási a választék az alakformáló bugyik terén.Egy szűk ruhán keresztül a végeredmény biztosan jól mutat, de azért a legtöbb darab igencsak bizarrul hat, amikor meglátod.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Vajon ez a jó megoldás? Ha ránk hallgatsz, inkább az egészséges étkezésre és az alakformáló tornára szavazol, hiszen akkor nem csak néhány órára érzed majd jobban magad a bőrödben.

Kaphatók például szilikonnal párnázott bugyik. Ugye, hogy elég érdekesen néz ki, amikor lekerül a szoknya vagy a nadrág?

Ez a darab nagyjából azon az elven működik, ahogyan a melltartók egy része. Szilikoncsík tapad a gömbölyű részekhez, és így emeli meg a fenekedet. Ez ránézésre is egészen helyes darab. Akár ki is próbálnánk.

Na de mi a helyzet ezzel? Vajon mit szólna egy pasi, ha meglátná ezt rajtunk? Legjobb esetben is hangos nevetésben törne ki...

Eközben a címlapon