LELKIZŐ

Hiába szü­le­tett fél­test­vére, egy­ké­nek ne­veli a lá­nyát Szu­lák And­rea!

A szí­nésznő nem haj­landó tu­do­mást venni volt párja új kap­cso­la­tá­ból szü­le­tett gyer­me­ké­ről.

Bár már három hónapja megszületett Szulák Andrea lányának kistestvére, Rozina mégis úgy tudja, hogy nincs testvére. Ezt a döntést az EMeRTon-díjas énekesnő hozta meg, aki a Lokálnak adott interjújában bevallotta, nem igazán számíthat volt kedvesére.

Egykori párja, Gábor, másfél éve költözött el Andreától, utána pedig rögtön egy másik színésznő, Agócs Judit oldalán kereste a boldogságot.

EZT OLVASTAD MÁR?

A kapcsolatnak hamar vége szakadt, mégis közös babájuk született, akiről Szulák Andrea nem vesz tudomást.

Semmi közünk ehhez az egész történethez, hogy két szétment kapcsolat után egy harmadikból baba született

- jelentette ki a Lokálnak.

Rozinát továbbra is egykeként neveli, és bár nem könnyű neki egyedülálló anyaként, jól veszi a hétköznapok akadályait. Volt kedvese helyett legjobb barátnőjére számíthat, mert a férfi nem igen veszi ki a részét a gyermeknevelésből.

Szulák Andrea kirobbanó formában van.
Szulák Andrea kirobbanó formában van.
Fotó: Markovics Gábor
Nem ő a legnagyobb segítségem, maradjunk ennyiben. Speciális helyzet, mivel ő is dolgozik.

"Rettentő sokat tudunk nevetni, és ez minden rosszat felold. Engem is egyedül nevelt fel az anyukám, nagyon bizalmas volt a kapcsolatunk, és mindent magunknak teremtettünk meg, én ezt hozom magammal.

Eközben a címlapon

Nem volt soha olyan hátterem, hogy megúszhattam volna a kötelességtudatot és a kemény munkát, amit a gyerekemnek is továbbadok.

A színésznő nem tagadja, örülne, ha betoppanna a szerelem az életébe, azonban tudja, ezt nem lehet erőltetni. Ha eljön az illető, örömmel fogja fogadni, de ha mégsem, akkor sem bánkódik, hisz annyi dolga van, hogy nincs ideje szomorkodni.