NÍNÓ

Ször­nyű rész­le­tek de­rül­tek ki a bu­da­pesti sze­relmi gyil­kos­ság­ról

Ön­maga ke­reste fel a rend­őr­sé­get a bu­da­pesti J. János no­vem­ber 18-án: azt ál­lí­totta, hogy meg­szúrta fe­le­sé­gét.

Megölte élettársát egy budapesti férfi a XVII. kerületben - számolt be a tragédiáról még november 18-án a police.hu. Azt írták, a gyilkos este önként ment a kerületi kapitányság épületébe, ahol elmondta, hogy korábban a lakásukban megszúrta feleségét.

A rendőrök a Domaszék közben megtalálták az 52 éves nő holttestét, egy 20,5 centis kés állt ki az asszony oldalából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Gyilkosság Budapesten
Gyilkosság Budapesten
Fotó: MTI

A vallomások szerint a pár rendszeres veszekedéseinek oka a féltékenység volt. A gyilkosság napján sem történt másként: a férfi furcsa telefonhívások és SMS-ek miatt kérte számon a nőt.Veszekedtek, kiabáltak egymással, amit a felső szinten lakó családtagok is hallottak.

Kisebb szünet után a marakodás tovább folytatódott, a férj felkapott egy húsvágó kést, és az asszony jobb oldalába mártotta vesetájékon.

Illusztráció
Illusztráció

Az asszony néhány perc alatt elvérzett. Az emeleten lévő gyerekek és unokák, amint meghallották a sikítást, a földszintre szaladtak. Látva az oldalából kiálló késsel fekvő nőt, a férfit nem engedték a közelébe, azonnal hívták a mentőket.

A férj érezte, nincs mit tenni. Cselekedetére nem volt mentség, ezért a kocsijába ült és a kapitányságra hajtott. Beismerte tettét, emberölés miatt indult ellene eljárás. A bíróság november 21-én helyezte előzetes letartóztatásba

- mondta a Zsaru Magazinnak Gál Sándor alezredes.

Eközben a címlapon