INSIDER

Ször­nyű dol­got árult el a ve­ro­nai busz­tra­gé­dia egyik ál­do­za­tá­nak édes­apja

Az apa na­ponta két­szer meg­si­ratja a 15 éves fiát, bár ki­felé nem mu­tatja mér­he­tet­len fáj­dal­mát. A férfi arról is be­szélt, ho­gyan tudta meg, hogy sze­re­tett fia nincs többé....
  • Szerző: Ripost

Megindító, megható pillanatnak lehettek tanúi azok, akik kilátogattak vasárnap az Elek Gyula Arénába: gyermeke emlékére végezte el a kezdőrúgást az öregfiúk focitornán Simonffy Norbert, aki a 15 éves fiát veszítette el a január 20-i buszbalesetben Veronában.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Megtisztelt, hogy felkértek a kezdőrúgásra, bár ettől függetlenül is mindenképpen itt lettem volna a családommal. A körülményekhez képest jól vagyok. Naponta kétszer így is megsiratom a fiamat, de amennyire tudom, tartom magam. Legalábbis kifelé nem mutatom, mennyire megvisel Boti elvesztés" - mondta az apa, aki egyelőre orvosi segítség nélkül próbál túl lenni a fájdalmán, a családban egymást támogatják a hozzátartozók.

Útban Verona felé, az autóban tudták meg,  hogy Botond holttestét DNS-teszt segítségével azonosították.

"Lelkileg sokkal nagyobb megrázkódtatás lett volna, ha személyesen nekünk kell azonosítani a fiamat, így amikor rágondolok, szerencsére azt a mosolygós arcot látom, amilyennek mindenki ismerte" – mondta a Blikknek a gyászoló apa.