OLDALVONAL

Nagy vál­to­zás a ma­gyar úszó­sztár éle­té­ben, ez vár rá

Szil­ágyi Li­li­ána nem­ré­gi­ben iga­zolt a Fra­di­hoz, most pedig saját la­kásba köl­tö­zik.
  • Szerző: ST

Elkezdte a pakolást az Európa-bajnoki ezüstérmes Szilágyi Liliána, akinek a költözéssel új fejezet kezdődik az életében. Azt azért reméli, hogy a rémhiedelmekkel ellentétben a költözés nem egy embert próbáló feladat. A fiatal úszónő egyébként nemrégiben igazolt a Ferencvároshoz.

Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Elérkezett egy várva várt pillanat az életemben! Pakolok, hogy átköltözhessek a saját kis lakásomba hamarosan! Eddig a nagyszüleim “hagyatékhelyén” tengődtem, ami szép és jó dolog tud lenni, mert így alkalmam nyílt az ő itt hagyott dolgaikból megismerni tüzetesebben a gyökereimet!

Viszont nagyon vágytam már egy olyan helyre ami csak az enyém, ahol minden úgy van berendezve ahogy én akarom és a saját rendszereimmel együtt kialakíthatok egy “felnőtt” önálló életet! Hatalmas kalandnak élem meg az elkövetkezendő eseményeket - írta közösségi oldalán Szilágyi Liliána.

Elérkezett egy várva várt pillanat az életemben! Pakolok, hogy átköltözhessek a saját kis lakásomba hamarosan! Eddig a nagyszüleim “hagyatékhelyén” tengődtem, ami szép és jó dolog tud lenni, mert így alkalmam nyílt az ő itthagyott dolgaikból megismerni tüzetesebben a gyökereimet! Viszont nagyon vágytam már egy olyan helyre ami csak az enyém, ahol minden úgy van berendezve ahogy én akarom és a saját rendszereimmel együtt kialakíthatok egy “felnőtt” önálló életet! Hatalmas kalandnak élem meg az elkövetkezendő eseményeket U.i.: remélem a rémhiedelmek ellenére egy költözés nem embertpróbáló feladatSo here it is!!! Finally and offically I am going to move out from my grandparents old flat which is full with their leftover memories and stuffs...so grateful for my old generation, but now is time to build my own life and system to live! I am so excited for the next few episodes to come! #moving #movingout #happy #grateful #packing #starting #oldtonew #mylife #love #stuffs #adventour

LILIANA (@lilianaszilagyi) által megosztott bejegyzés,