HŰHA

Ki­fa­kadt Szi­kora Ró­bert: ez a vé­le­mé­nye az Eu­ro­ví­zi­ó­ról

Fel­há­bo­ro­dást vál­tott ki az em­be­rek­ből az Eu­ro­ví­ziós Dal­fesz­ti­vál első elő­dön­tője. Sokan igaz­ság­ta­lan­nak érzik a ver­seny ered­mé­nyét. Sze­rin­tük olyan or­szá­gok dalai ju­tot­tak a fi­ná­léba, ame­lyek­nek semmi ke­res­ni­va­ló­juk nincs ott.
  • Szerző: ripost

Kedd este rendezték meg Tel-Avivban a 64. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét. A versenyben Pápai Joci hetedikként állhatott színpadra Az én apám című szerzeményével, ám a zsűritől és közönségtől sem kapott elég pontot ahhoz, hogy a szombati fináléban is elénekelhesse a dalát. Az eredmény nagy felháborodást váltott ki az emberekből, a műsor után nem csak hazánkban, de a külföldi oldalakon is rengetegen nyilvánították ki nemtetszésüket Joci helyezésével kapcsolatban.

Szikora Róbert is azt nehezményezi, hogy olyan országok léphetnek újra színpadra, amelyek, véleménye szerint, meg sem ütötték azt a szintet, amit Pápai Joci képviselt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"Úgy érzem, az Eurovíziónak már nincs súlya. Sőt, inkább vicces, hogy olyan országok jutottak a fináléba, mint San Marino vagy akár Izland."

Már az fájdalmas volt, hogy ezeket a produkciókat végig kellett nézni, nem hogy még a döntőig jutnak

- kezdte a -nak az R-GO énekese, aki még mindig értetlenül áll a történtek előtt. Úgy érzi, sok előadó nem érti az Eurovízió lényegét, és ahelyett, hogy a dalukkal érvényesültek volna, hagyták, hogy a vizuális elemek vigyék el a show-t.

"Én a műsorban nem láttam még egy olyan erős karaktert, mint amilyen a Joci. Ő értéket képviselt ebben a versenyben. A többinél ez hol volt?! Az én véleményem szerint Joci a tehetsége és a dala alapján akár meg is nyerhette volna ezt a versenyt, de őt kitúrták a fináléból! " - fogalmazott határozottan Szikora

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

Eközben a címlapon