SIKK

Szexi és dögös a tél leg­fon­to­sabb da­rabja: óv a hi­deg­től, mégis bom­banő le­szel

Cso­dás meg­ol­dá­so­kat mu­ta­tunk arra, ho­gyan védd magad a hideg na­po­kon és ma­radj egy­út­tal álom­szép.

Visszavonhatatlanul megérkezett a tél. Csípősek az esték és a reggelek, de napközben sem jön rosszul, ha melegen öltözünk fel. Mit viseljünk viszont a fejünkön? Jól jönne valami, ami megóvja hajunkat is mínuszoktól, mégis szeretnénk vonzóak maradni. Jó hír, hogy van megoldás! Méghozzá több is, melyből kedvedre válogathatsz!

1. A széles, hullámos karima rendkívül nőies és stílusos. Egyáltalán nem kell komor, sötét színekben gondolkoznod. Bátran válassz világos árnyalatokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Ha a romantika helyett inkább vagány és vadmacskás megjelenésre vágysz, akkor neked a férfias stílust imitáló kalap lesz a nyerő!

3. A műszőr óriási divat az idei télen, akárcsak a szőrös hatású, plüssből készült ruhadarabok. Ezek a sapkák igazán melegen tartanak, arcod szépségét pedig kiemelik.

4. Ha kevesebb szőrre és fiatalos megjelenésre szavazol, akkor elő egy jó kis bojtos sapkával! Viseld lazán, ölts hozzá vidám színeket és nagy mosolyt.

5. Szintén a bojtos sapka a befutó a sportosabb összeállításokhoz. Akad belőle olyan is, amely szépen a fejedre simul. Idén ez egyenesen kötelező darabnak számít.

Eközben a címlapon

6. Egy kis hanyag sportosság, laza elegancia, hozzá pedig a kötött, hátul csúsztatott sapi, és máris kész az ideális, vasárnapi viselet.

7. A dámás, királynői megjelenés szinte könyörög a karimás kalapért. És ha szereted a meleg árnyalatokat, akkor ki kell próbálnod, milyen hatásos a bézs szín a barna puha és meleg árnyalataival.

8. Aki pedig igazán rajong a játékosságért, az ne hagyja ki az ötletes darabokat! Nagyon menő idén a cicafüles sapka! Ugye, hogy mennyire telitalálat?