ÉLETMÓDI

Szépségpötty: Bugyira vetkőzve mutatta meg hosszú haját az élő Rapunzel

Eszméletlen hosszú haja van a fiatal lánynak, de nem csupán emiatt rajonganak érte a férfiak. Hanem azért, mert igen pikáns felvételeken mutatja meg hajkoronáját, plusz egy apró kis titkot a testén...
címkék:
  • Szerző: jd

Nem jön zavarba a 115 centi hosszú hajú a floridai lány, akit élő Rapunzelként ismernek sokan: bármikor megmutatja magát a közönségének. A 29 éves bolti eladó legújabb képét azonban nem csak a hosszú haj és a lenge öltözet, de az izgalmas helyen rejtőző szépségpötty miatt is imádták a férfiak.

22 éve nem vágatta le a haját Cory Dean Cowley, mert imádja, ahogy a dús fürtök a hátát, fenekét simogatják, de a bókokat se veti meg, amit férfiaktól kap miattuk. Hiszen hiába divat a rövid haj, a férfiembereket legjobban a dús, hosszú hajkorona hozza lázba. De nem minden üzenetnek örül, amit férfiaktól kap, sőt: soktól kimondottan viszolygás fogja el.

Sok ugyanis a hosszúhaj-fétises férfi, akik igencsak bizarr kérésekkel szokták megkeresni a lányt. Konkrétabban azt szeretnék, ha a hajával elégítené ki őket: azt kérik tőle a pikáns levelekben, hogy a lány tekerje a péniszük köré a haját, és úgy adja a ritmust a kielégüléshez. Coryt eleinte sokkolták a perverz kérések, de mostanra hozzászokott: ugyanis naponta találják meg hasonlókkal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@foliumdiscognitum által megosztott bejegyzés,

A fiatal nő elég gyakran jelenik meg szegecses, vad szerelésekben - de úgy gondolja, ez még nem hatalmazza fel a férfiakat ilyen üzenetek írására.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@foliumdiscognitum által megosztott bejegyzés,

A perverz megkereséseket gusztustalannak tartja, főleg, hogy sokan a magánoldalain is zaklatják őt, mert szeretnék látni, hogyan ápolja a haját. Ugyanis van, akit már a fésülködés is beindítana. Cory nemet szokott mondani az ilyen kérésekre, ő egyáltalán nem emiatt növeszti évtizedek óta a haját.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@foliumdiscognitum által megosztott bejegyzés,

Sokkal inkább azért, mert imádja a színét, a fogását, és azt, hogy miatta különleges. Annyira a személyiségének része lett, hogy el nem tudja képzelni, hogy valaha is levágatná.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@foliumdiscognitum által megosztott bejegyzés,

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?