ÉLETMÓDI

Eszméletlen ügyes személyiségteszt - megtudsz mindent magadról és a jövődről!

Olyasmit is megtudhatsz most magadról, amit nem is gondoltál volna...
  • Szerző: Ripost

Ez a személyiségteszt egészen különleges. Ha ugyanis kiválasztod, hogy a képen látható állatok közül melyiknél érzed azt, hogy valamit igazán megmozgat benned, akkor rengeteg dolgot megtudhatsz magadról. Ugyanis valószínű, hogy a kiválasztott állat nem más, mint a te totemállatod, melynek valamiféle tanítása van számodra, és amely sok mindent elárul rólad.

MACSKA

A misztikumot, a függetlenséget, a mágiát jelképezi. Szereted a különlegességet, a váratlan eseményeket, foglalkoztat a természetfeletti is. Határozott elképzeléseid vannak, melyeket többnyire véghez is viszel. Számíthatsz rá, hogy környezetedben a misztikum időről-időre erőre kap.

A további állatok leírásáért LAPOZZ


GALAMB

Fontos számodra a béke, a nyugalom és a remény. Optimistán nézed a jövőt, hiszen az általad választott galamb is a béke, a jövendölés jelképe. Tudod, hogy mindig van lehetőség új esélyeke, új életre. Totemállatod biztosít arról, hogy aktivizálni tudod teremtő energiáidat, és hogy az új dolgok születése igenis elérhető.

A további állatok leírásáért LAPOZZ


MÓKUS

Szorgalmas vagy, aktív, állandó készenlétben élsz. Az óvatosság és kitartás nagy erényed. A mókus arra tanít, hogy a munka és játék megférhet egymással. Viszont arra is figyelmeztet, hogy feltedd a kérdést: vajon eleget adsz-e másoknak is a gyűjtögetés mellett.

A további állatok leírásáért LAPOZZ


KAMÉLEON

Könnyen teremtesz kapcsolatokat, szinte érzed a másik ember rezgéseit és hullámhosszát. Kedvelik a társaságod, megértő vagy és nyitott. Bíznod kell a megérzéseidben, és meg kell tanulnod jól gazdálkodni azokkal az energiákkal, amiket adsz és kapsz.

A további állatok leírásáért LAPOZZ


SAS

Erős vagy, szabad és magabiztos. A sas a hatalmat, a határtalanságot és a teremtést szimbolizálja. Többé szeretnél válni annál, mint ami jelenleg vagy, és erre meg is van az esélyed, ha ezt az állatot választottad és ha elfogadod erejét. Gyorsabban fognak történni körülötted a jó és rossz dolgok, mint mások körül, de ez magasabbra repít.

A további állatok leírásáért LAPOZZ


KOLIBRI

Vidám, lelkes és energikus a természeted. Olyan vagy környezeted számára, mint egy örömteli forrás, melyből erőt meríthetnek. Totemállatod talán a legkisebb madár, de elképesztő energiával bír, azt szimbolizálja, hogy nincs lehetetlen.

A további állatok leírásáért LAPOZZ


MEDVE

Komoly a természeted, gyakran szereted a magányt, szívesen mélyülsz el saját gondolataidban. Választásod viszont arra figyelmeztet, hogy néha hívd elő magadból a gyermeki éned, és ne rejtőzz el a barlangodban, hanem hívd elő azt az oldalad, azokat a vágyaidat, melyeket a tudattalanodba száműzöl.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?