RIPOSTER

Sz­ci­en­to­ló­gu­sok zak­lat­ják a ve­ro­nai tra­gé­dia gyá­szoló csa­lád­jait

Ke­gye­let­sértő módon egy rek­lám­kam­pány­ban akar­ják fel­hasz­nálni őket. De bi­zo­nyára ré­sze­sed­né­nek az össze­gyűlt pénz­ből is...
  • Szerző: RIPOST

A gátlástalanságukról ismert magyar szcientológusok  a értesülése szerint - ezúttal minden erkölcsi határt túllépve - ki akarják használni a veronai tragédiát.

Az egyház vezetői úgy döntöttek, hogy behálózzák a gyászoló családtagokat, lelki és anyagi segítséget ajánlanak nekik, csak hogy javítsanak a róluk kialakult taszító képen. A gyermekeiket, hozzátartozóikat gyászoló emberek, ha elfogadnak a szektától bármilyen segítséget, rögtön egy imidzsjavító kampány részeseivé válnak!

A  magyar szcientológusok a hozzájuk küldött amerikai szakértők segítségével találták ki ezt az újabb, súlyosan kegyeletsértő módszert. Az USA-ból érkezett ügynökök - információink szerint - részletes haditervet készítettek az áldozatok hozzátartozóinak behálózására.

Így szerezték meg az adatokat

A személyes adatokkal  visszaélve először is megszerezték a gyászoló családok személyes adatait. 

Mint ismeretes, hasonló módszerek miatt az adatvédelmi hatóság egyéb ügyekben már eljárást folytat a magyar szcientológusok ellen,  egy egész teherautónyi dossziét is lefoglaltak illegálisan gyűjtött adatokkal. Emiatt rövidesen vádemelésre is sor kerülhet.

A szcientológusok ezúttal egy Verona közelében élő magyar származású, a szektába már beszervezett rendezvényszervező szolgálatait vettek igénybe. Az illető hölgy,  kapcsolatait kihasználva, az olasz rendőrségen, illetve a kórházban törvénytelen módon összegyűjtötte a családtagok nevét, telefonszámát és lakáscímét.

A úgy tudja, hogy a szcientológus vezérkar ezután a piszkos munkát egyik hírhedt ügynökükre, az ilyesfajta akciók szakértőjeként ismert T. Istvánra bízta.

A magát  a "kihívások specialistájaként" a neten is hirdető T. István az utasításnak megfelelően nyomban hozzálátott a gyászoló hozzátartozók felkereséséhez.Több család azonban gyanút fogott, és az ismétlődő zaklatás miatt a hatóságokhoz fordult segítségért.

Eközben a címlapon

Mit akarnak?

A veronai tragédiára - információink szerint - két okból próbálnak rástartolni a hírhedt szekta tagjai.

Ha valamelyik gyászoló család elfogad tőlük bármiféle segítséget, az jól jöhet a rövidesen beinduló, megtépázott hírnevüket javítani próbáló médiakampányban.

Ezzel szeretnék ellensúlyozni azokat a leleplező cikkeket, melyekben többek közt a is bemutatta  pénzszerző trükkjeiket.

Nem kizárt az sem, hogy a gyászoló családtagok beszervezésével anyagi előnyökhöz is akarnak jutni,  megszerezve az összegyűlt sokmilliós támogatás egy részét.

A történetről bővebben a Ripost napilap mai számában olvashat.