HŰHA

Magánéletéről vallott a TV2 sztárja: Nehezen kötelezi el magát

Immáron másfél éve annak, hogy reggelente a Mokka nézői Szabó Dórával ébredhetnek, így könnyen azt gondolhatják, hogy mindent tudnak róla. Az egzotikus megjelenésû mûsorvezető azonban jóval sokoldalúbb annál, mint amit a többség tud róla.
  • Szerző: ripost

Szabó Dórát 2011-ben ismerhette meg az ország, amikor a TV2 szépségversenyén koronát kapott. Innentől egyenes út vezetett a sikerig, bár ehhez rengeteget kellett dolgoznia.

Először egy koreográfus asszisztense lett, majd négy évvel később a Jóban Rosszban egyik szerepét is megkapta. A magánéletéről ellenben nem beszélt túl gyakran, de az októberi HELLO! magazinnal most kivételt tett.

Kevesen tudják, hogy néhány évvel ezelőtt már férjnél volt, ám a házassága egy év után zátonyra futott.

"Mi volt a probléma? Talán az, hogy közben felnőttem. A férjem kilenc évvel volt idősebb, szóval nem két éretlen gyerek került össze. Nem tagadom, fájdalmas volt a szakítás, de ez már a múlt" - mondta el a HELLO! magazinnak a csinos műsorvezető.

Dóra jelenleg is párkapcsolatban él, ám azt még ő sem tudja, hogy mit hoz majd a jövő.

"Érzem, hogy komoly a szerelmünk, de azt is tudom, ahogy múlnak az évek, és idősebb leszek, nehezebben kötelezem el magam. Nem akarok feltétlenül szakítani, de azt is tudom, hogy életemnek nem abban a fázisában vagyok, amikor igazán alkalmazkodni tudok. Mit várok el egy férfitól? Kölcsönös tiszteletet, humort, hogy meg tudjon nevettetni, és mindent meg tudjunk beszélni. Ha ezek megvannak, nyert ügye van nálam az illetőnek."

A magánéletére azonban kevés ideje van, hiszen rengeteget dolgozik: másfél éve, 2017 tavasza óta vezeti reggelenként a Mokkát, ami eleinte nagy kihívást jelentett a számára. Dóra ráadásul már az első munkanapján akaratlanul is belekerült a mélyvízbe, mivel első interjúalanya Hujber Ferenc volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?