HŰHA

Fé­le­lem és resz­ke­tés Akasz­tón: vissza­tért St­ad­ler szel­leme!

Alig né­hány napja te­met­ték el a Józsi bá­csit Akasz­tón, de a he­lyiek ál­lít­ják, szel­leme vissza­tért, és to­vább küzd iga­záért.
  • Szerző: Buster

A stadion fölött bolyong Stadler József szelleme – állítják az akasztóiak. A múlt hét végi gyertyagyújtáson többen is felismerni vélték az egykori juhászból lett milliárdost, amint épp rámutat a kihalt építményre. A helyiek állítják: Józsi bácsi így üzen, hogy halála után is harcol az igazáért.

Fotó: Markovics Gábor

Vasárnap este többen összegyűltek az akasztói stadion kapujánál, hogy mécsest gyújtsanak az elhunyt híresség emlékére. Egyikük a gyertyák fényénél látni vélte a juhászból lett milliárdos szellemét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
De hiszen ez a Jóska szelleme

– fakadt ki hangosan Kati néni, Stadler szomszédja.

"Rögtön felkapta a fejét a többi asszony is. Megdöbbenve bizonygatták: valóban a Jóska az, akinek a szellemét látják.Hitetlenkedtem, amikor az asszonyok elújságolták, mit tapasztaltak. Sokan máris készpénznek veszik Akasztón, hogy Jóska szelleme tért vissza, és azt beszélik, a kerítés fölött rá is mutatott a kihalt stadionra. Ez egyértelmű üzenet az akasztóiak számára, hogy halála után is harcol az igazáért"

- mondta a Lokálnak Gyuris György, az elhunyt vállalkozó legjobb barátja.