LELKIZŐ

Spi­ri­tu­a­li­tásba me­ne­kült a gyász­tól össze­tört Vajna Tímea

Ál­lí­tó­lag Andy Vajna ha­lála után újra egy­másra ta­lál­tak. Egy benn­fen­tes sze­rint az öz­vegy ál­landó fel­ügye­let alatt áll, min­dig van vele va­laki.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

Vajna Tímea három héttel ezelőtt, január 20-án veszítette el férjét, Andy Vajnát, akivel mind a mai napig spirituális kapcsolatban áll.Ő ugyanis töretlenül hisz a köztük lévő láthatatlan kötelékben, ami 49 napig tartja a földön az elhunyt producer lelkét.

A család egyik közeli barátja a tragédia után azt mondta a Borsnak, hogy az özvegy próbál minden negatív energiát kizárni az életéből, és inkább Vajna bú­csúztatójának szervezésére koncentrált, ami múlt csütörtökön, a Fiumei úti sírkertben volt. A zárt körű gyászszertartáson Timi megtörten, magába roskadva, könnyek között búcsúzott a férjétől. A lap szerint már ott is látszott, hogy csak árnyéka egykori önmagának. Szakemberek szerint a temetés után a gyászfeldolgozás egy újabb szakaszába lép. A neheze csak ekkor következik. De vajon ki segít a fiatal nőnek?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Timi a férje elvesztésekor még fel sem fogta, hogy Andy már nincs többé. Szerintem csak a temetésen tudatosult benne, hogy örökre elment. Eddig tartotta magát, és erős volt, de most kezd összeomlani. Nem eszik, nem iszik, és állandó rosszullétek gyötrik. Több mint öt kilót fogyott, le van gyengülve, és fogalmam sincs, hogy mi lesz a vége ennek az egésznek" – mondta aggódva a filmügyi kormánybiztos egyik ismerőse, aki szerint az özvegy családja egy percre sem hagyja magára Timit.

"Állandó felügyelet alatt áll, mindig van vele valaki. Vagy a szülei, vagy a testvére, vagy a barátai látogatják meg, Rá­adásul még hátravan az amerikai búcsúztató is, most épp az­zal van elfoglalva. Ha minden igaz, akkor azt február kö­zepén fogják megtartani, utána azonban, úgy tudom, egy időre hazaköltözik, mert még rengeteg elintéznivalója van Magyarországon" – mondta a neve elhallgatását kérő barát, aki szerint a feleséget manapság egyre jobban foglalkoztatja a spiritualitás.

"Timit mindig is érdekelte az ezotéria, a fájdalmát sem pszichológussal tárgyalja meg, hanem a családjával és a férjével. Bármennyire is furcsán hangzik" – fűzi hozzá a bennfentes, aki szerint a feleség mind a mai napig spirituáliskapcsolatban áll az elhunyt filmproducerrel.

Egyes spirituális elméletek szerint ugyanis a halál után az ember lelke 49 napon át még itt van közvetlenül a Föld-szféra közelében, és sok eseményt figyelemmel követ, például a saját temetését. Ezt azzal magyarázzák, hogy a halál után kitágulnak az elhunyt érzékszervei, és így belelát az emberek lelkébe, gondolataiba, ezzel egy utolsó lehetőséget kapva arra, hogy tisztázza és lezárja a kapcsolatait a szeretteivel.

Eközben a címlapon