FÜLES

Sötét tit­kok de­rül­tek ki VV Fanni meg­gyil­ko­lá­sá­val vá­dolt férfi múlt­já­ból

Az elő­ze­tes le­tar­tóz­ta­tás­ban lévő B. Lász­lót már nem­csak sze­mé­lyi sza­bad­ság kor­lá­to­zása, hanem em­ber­ölés gya­núja miatt is fogva tart­ják. A férfi múlt­já­ról is­me­rő­sei be­szél­tek.
  • Szerző: RIPOST

Egy evezősklub vezetője volt az a B. László, akit a VV Fanniként ismertté vált Novozánszki Fanni megölésével és személyi szabadság korlátozásával is gyanúsítanak. A férfi ismerősei nem akartak nyilatkozni a sajtónak, de többen sötét titkokat tártak fel László múltjából:

erőszakos és pökhendi volt régen is, ritkán látták, de ha megjelent, mindig összeveszett valakivel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Facebook

A dunaújvárosi tudósítója szerint a gyilkossággal gyanúsított férfit többen is ismerték a városban, ahol a nagyszüleivel élt. Sokan emiatt is el tudják képzelni, hogy az ott töltött több mint 30 év alatt annyira kiismerte Dunaújvárost és az azt átszelő folyót, hogy szinte biztosan ott rejtette el a holttestet.

Fotó: Facebook

Mint ismeretes, a 24 éves Fanni még november 20-án tűnt el rejtélyes körülmények között Budapesten, a 13. kerületből, lakásában égett a villany, és a kutyáit is egyedül hagyta. A rendőrség hétfő óta emberölés megalapozott gyanúja miatt nyomoz az ügyben.