BOZÓT

Soros György örököse Pestre érkezett: Egy playboy lett az új főnök

A kérdés eldőlt, Soros Alex nevû fiát nevezte meg utódjaként. Az új magyarországi helytartó a hétvégén átvette a budapesti érdekeltségeket.
  • Szerző: RIPOST

A Soros-birodalom történéseit figyelemmel kísérőket nem érte meglepetés, amikor Alex Soros pénteken elfoglalta apja kedvenc lakosztályát Budapest legdrágább szállodájában a Four Seasonsben. Hónapok óta köztudott, hogy a pénzember Alex nevű gyermekét, a közismert aranyifjút nevezi meg trónörökösként. Õ veszi át a tényleges irányítást  a világot behálózó impériumban.

A hatalomátvétel fontos állomása volt a "királyfi" bemutatása az Európai Bizottság elnökének, Jean-Claude Junckernek.

Alex közvetlenül ott állt atyja mellett, amikor Soros és Juncker keleti despotákat idéző módon  csókkal(!) üdvözölték és a keresztnevükön szólítgatták egymást. 

Soros az EU-potentátoknak az utódjaként mutatta be a fiát,  aki máris átveszi tőle a birodalom irányítását.

Alex azért érkezett  a hétvégén Budapestre, hogy elsőként a magyarországi érdekeltségek teendőit tekintse át az Orbán Viktor elleni harc jegyében.

A pesti Four Seasons, szemben a Lánchíddal, régóta törzshelye a Soros klánnak, elsősorban azért, mert alig néhány lépésnyire van a főhadiszállás, a CEU Nádor utcai komplexuma. Az édesapa is mindig ebben a szállodában vesz ki egy luxuslakosztályt.

Alex Soros a %% információi alapján pontos menetrend szerint itt fogadta a magyar hálózat vezetőit, az alapítványháló és a médiaérdekeltségek döntéshozóit, részletesen átbeszélve velük az Orbán elleni háború teendőit.

A Four Seasons éttermében az egyik vendég le is fotózta a  sorra érkező, egymást követő jelentéstevők társaságában.

Alex Soros ezúttal a kontaktlencsét választotta a szemüveg helyett, de így többen felismerték, hiszen a a playboy hírében álló férfi képei korábban többször is  bejárták a világsajtót.

Ki is valójában a Soros-utód?

A nemrég még nagyon duci Alex  édesapja több száz millió dollárt érő  birtokán nőtt fel, a New York közelében található Katonah-ban. Az elképesztő luxuspalotát Soros a Jurassic Park írójától, Michael Crichtontól vásárolta meg...

Virtuális utazáson ide kattintva be is járhatjuk a Magyarországot üzemszerűen támadó milliárdos palotáját...

 

Apja nyomán Alex Soros is szereti a fényűzést, amerre jár, világszerte villákat bérel, ahol olykor botrányos partikat szervez. Legutóbb  az orosz provokátoregyüttes, a Pussy Riot lányait látta vendégül egy medencés partin, persze egy luxusvillában, valahol a francia Riviérán, sárga műanyag kacsák és sok-sok ital társaságában...

A Soros-trónörökös nagyvilági életéről néhány hete a brit Daily Mail és az amerikai metropolis legnépszerűbb lapja, a New York Post is közölt egy-egy szaftos kis összeállítást...

Így hát sajátos bája van annak, hogy péntektől  már a hazai ellenzéki politika nagyágyúi, a milliárdos pénzelte magyar média képviselői járulnak sorra a Soros fiú  - a birodalom újonnan kinevezett trónörököse elé -, nyilvánvalóan további összegek reményében.

Eközben Alex gondolatai jó eséllyel még az elmúlt hónapok szupermodellskalpjai körül járnak... Íme néhány a brit Daily Mail és az amerikai New York Post legfrissebb listájából...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?