SZTÁRDZSÚSZ

Kór­ház­ból te­le­fo­nált Se­bes­tyén Ba­lázs, ez tör­tént vele a mű­tő­asz­ta­lon

Be­gyul­ladt vak­bele miatt azon­nal mű­teni kel­lett va­sár­nap este a nép­szerű rá­di­óst.
  • Szerző: bdf

Sebestyén Balázs vasárnap délután a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy operációra vár.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A népszerű rádiósnak begyulladt a vakbele. Az orvosok pedig az azonnali beavatkozás mellett döntöttek. Balázst hétfőn telefonon hívták fel a reggeli műsorban, a Balázsékban kollégái, Vadon Jani és Rákóczi Feri. A műsorvezető hangjából hamar kiderült, hogy bár vannak fájdalmai, jókedve töretlen.

Balázs először beszélt a történtekről és a műtét részleteiről.

Váratlanul rosszul lettem a kocsiban pénteken este. Éreztem, hogy nagyon szúr. Rögtön utánanéztem, hogy mi lehet. Éreztem, hogy nem tréfa.

- kezdte Balázs.

"Nem lettem jobban szombatra sem. Bementem a kórházba, megnézték, az orvos megnyomkodta, és mondta, hogy maradjak, mert vakbél. Elküldtek ultrahangra, ott már egyértelműen mondták, hogy az. Majd levettek vért, hogy biztosra menjenek. Aztán hazamentem, főztem vacsit a gyerekeknek. Majd felhívott a sebész, hogy menjek vissza és vigyek cuccot is" - folytatta a rádiós, aki az operáció részleteiről is beszélt.

"Betoltak a műtőbe, én pedig arra gondoltam, hogy annyi dolgom van még, fel akarok ébredni. A beavatkozás egyórás volt. Azt mondták, megszenvedtek a felébresztésemnél.

Eközben a címlapon
Aztán az éjszaka elég kellemetlen volt, eléggé fájt.

"Felülni nem tudok, viszont kaptam egy gyönyörű kompressziós harisnyát. Ráadásul infúziót akartak bekötni reggel, mert nem voltam jól, de most már jobb. Jó kezekben vagyok, folyamatosan jönnek, néznek, és nyomkodnak. Ha minden igaz, ma már kiengednek" - mondta Balázs, aki hozzátette, nagy szerencséje volt, hogy hamar kiderült, mi a baj, hiszen ha nem műtik meg azonnal, 24 órája lett volna hátra.