FÜLES

Most érkezett: friss híreket kaptunk Sas József állapotáról

Lapunknak a humorista lánya, Ágnes mesélt.
  • Szerző: ripost

Egy hónapja a thaiföldi nyaralásán lett rosszul Sas József, akit egy légi betegszállításra szakosodott társaság segítségével, különgéppel hoztak haza akkor Magyarországra. Mint kiderült, a 80 éves humoristának kétoldali agyvérzése volt, ami miatt a bal oldalát nem tudja használni, azonban állapota folyamatosan javul. A %%-nak sikerült utolérnie Sas lányát, Ágnest, aki éppen édesapja mellett volt a kórházban, mikor felvette a telefont.

"Köszönjük mindenkinek az érdeklődést és a jókívánságokat, édesapámnak nagyon sokat segít a felépülésében az a sok szeretet, amit nap mint nap kap. Szerencsére egyre erősebb, énekel, szaval, egyedül fizikailag kell még visszanyernie az erejét" - kezdte lapunknak Ágnes, aki azt is megosztotta, hogy a humorista rendkívül optimista az állapotával kapcsolatban, erről egyébként a TV2 Mokkájában mesélt, ahol ugyancsak elmondta: bízik édesapja mielőbbi gyógyulásában.

Apu végtelenül pozitív ember, és nagyon meg akar gyógyulni. Nincsen depressziója, bizakodó az állapotával, a családunk pedig  hatalmas összefogásban szurkol neki

- mondta lapunknak.

"Thaiföldön azt mondták, hogy apu előreláthatólag fél év, mire fizikálisan rendbe jöhet. Nagy örömünkre ezt a prognózist az itthoni orvosok is megerősítették, és úgy néz ki, hogy június elején már annyira erős lesz, hogy képes lesz az önálló mozgásra" - árulta el Ágnes.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?