HŰHA

Ba­ráti vi­szony­ban áll Sarka Kata el­len­sé­gé­vel Hajdú Péter új ked­vese!

Esz­ter jó ba­rát­sá­got és mun­ka­kap­cso­la­tot ápol Szu­nai Lin­dá­val, aki­vel Kata nem­rég össze­ve­szett.

Elképesztő felfedezést tett a Lokál, akik kinyomozták, hogy Hajdú Péter új barátnője jó barátságban és munkakapcsolatban áll Sarka Kata ellenségével, Szunai Lindával.

Eszter operatív menedzserként dolgozik együtt a Miss World szépségverseny 2011-es győztesével, aki bár Kata szárnyai alatt lett királynő, nem is olyan régen mégis csúnyán összeszólalkoztak. Sarka Kata ugyanis kijelentette, hogy utólag átgondolva szerinte Szunai Linda volt az a szépség, aki nem érdemelte meg a koronát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Kata nincs jóban Szunai Lindával.
Kata nincs jóban Szunai Lindával.
Fotó: Szabolcs László

"Minden kolléga és én is azzal példálózunk, hogy olyannak sosem szabad lennie egy szépségkirálynőnek, mint Szunai Linda. A hozzáállása a versenyhez és a társaihoz stb. A teljesítménye meg jóindulattal sem nevezhető teljesítménynek. Nekem erről ez a véleményem.

Hiába szép valaki (kinek az, kinek nem), ha belülről rohad.

(...) Számomra ez a lány a szépségkirálynők karikatúrája, szégyen, hogy ő is annak nevezheti magát" - írta Kata február elején Lindáról.

Eszter elismerte, Lindával jó viszonyt ápolnak, ami barátinak nevezhető. Hogy mennyire véletlen egybeesés, hogy Kata épp azt a lányt szidja, akinek a barátnője a férje új kedvese lett, nem tudni, a Fonogram-díjátadón viszont látszott, hogy Eszter és Hajdú tökéletesen boldogok együtt.

"Nem kétséges, hogy magabiztos, szeretem az ilyen típusú férfiakat. Azt gondolom, hogy lovagias is és jól bánik a nőkkel, nagyon odaadó és figyelmes, ezek a tulajdonságok számomra a legfontosabbak. Az apró figyelmességekkel tudott levenni a lábamról, szülinapomra is kaptam tőle egy gyönyörű rózsacsokrot - áradozott a Lokálnak Eszter, akit az sem zavar, ha sokan Sarka Katához hasonlítják őt. - Nem foglalkozom ezzel, nyilván fogok még kapni hideget, meleget. Nem esik rosszul, hogy hozzá hasonlítanak, hiszen tényleg mind a ketten magasak, barnák vagyunk."

Eközben a címlapon