HŰHA

Bűn rosszak Sági Szilárd ikrei

A gaszt­ro­ki­bic őszin­tén me­sélt az apa­ság vidám ol­da­la­i­ról, il­letve a meg­lepő hely­ze­tek­ről, ame­lyek­ből bőven ki­ju­tott már neki.

Sági Szilárd mindennapjait két éve már nem csak a munka tölti ki: iker fiai, Szilárd és Szabolcs rengeteg figyelmet és szeretetet kapnak apjuktól. Sági Szilárd büszkén mesélt a srácok csínytevéseikről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Bűn rosszak!

– kezdte a -nak az édesapa. – De ennek örülök. Mit is várhatnánk két kétéves kisfiútól? Néha elkövetnek egy-egy olyan apró kis zsiványságot, amitől elolvad a szívem.

Velük minden nap egy csoda!

Sági Szilárd a hétvégén egy gasztronómiai fesztiválon főzött, amikor megérkezett felesége, Szilvia, a két tettre kész csemetével, akik önhibájukon kívül okoztak meglepetést az édesapjuknak.

Szilárd és Szabolcs mellett egy unalmas perce sincs a szülőknek.
Szilárd és Szabolcs mellett egy unalmas perce sincs a szülőknek.

„Amikor otthon főzök, a kicsik is mindig odasomfordálnak, és besegítenek a teendőkben. Mivel ezt a tevékenységet látják tőlem nap mint nap, számukra teljesen természetes volt, hogy ez a bemutató alkalmával se legyen másképp.

Hátulról támadtak, elkezdték húzogatni a nadrágomat mondván: „apa, jövünk főzni!”.

A nézőtéren álló nagyjából száz érdeklődő ebből persze semmit nem vett észre, hiszen a másfél méter magas konyhapult eltakarta a jelenetet, de azt gondolom, hogy az arcomra talán ki ült a meglepettség” – zárta le nosztalgikusan nevetgélve mondandóját Sági Szilárd a -nak.