LELKIZŐ

Sú­lyos mű­té­ten esett át Ré­kasi Ká­roly, el­dőlt a sorsa!

A szí­nész mö­gött nehéz és fáj­dal­mas idő­szak áll, amit most talán végre maga mö­gött hagy­hat.

A napokban ismét megoperálták Rékasi Károlyt, aki 2015 júniusában szenvedett súlyos motorbalesetet. A színész most a kilencedik műtéten esett át,a lába ugyanis olyan súlyosan megsérült, hogy azóta sem gyógyult meg. Most azonban úgy tűnik, vége a borzalmas időszaknak, hiszen a lábába beépített fémet végre kiszedték belőle.

"Eleinte látni sem akartam a vasat, ami a nyomorúságomra emlékeztet, aztán meggondoltam magam és mégis elkértem. Ha ránézek, az jut eszembe: nincs többé esélye, hogy az életveszélyes baktérium megtelepedjen bennem, rombolja a szervezetemet, immunrendszeremet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nem kell többet rettegnem attól, hogy levágják a lábam.
Pikali Gerda és Rékasi Károly hamarosan újra kéz a kézben járhatnak.
Pikali Gerda és Rékasi Károly hamarosan újra kéz a kézben járhatnak.
Fotó: Szabolcs László

"Pedig ez is benne volt a pakliban, bár tiltakoztam ellene, felmerült a lehetősége, amikor a fertőzés semmilyen antibiotikumra nem reagált" - nyilatkozta a színművész a Story magazinnak.

Rékasi mellett végig ott volt a kedvese, Pikali Gerda, az édesanyja és a nővére, akik süteményekkel és befőttekkel látták el őt a lábadozása idején. Sőt, még lánya, Eszter is legyőzte a kórházfóbiáját és meglátogatta az édesapját.

Bár még sok időbe telik, míg Rékasi teljesen meggyógyul, hiszen rendszeresen vissza kell járnia a kórházba kezelésekre, de úgy tűnik, hamarosan könnyebb lesz az élete, mint az elmúlt időszakban.