FÜLES

Rá­pa­ran­csolt fér­jére Ka­ta­lin her­cegné: ettől a nőtől tartsa távol magát

Ko­ráb­ban együtt tar­tot­tak par­ti­kat Nor­folk­ban, de Ka­ta­lin her­ceg­né­nek elege lett a fi­gye­lem­má­niás egy­kori mo­dell­ből.
  • Szerző: Ripost

Katalin hercegné szombaton kérte meg férjét, Vilmos herceget, hogy zárják ki baráti körükből a 35 éves Rose Hanbury-t. A modellként is sikeres márkiné és Cambridge hercegnéje között ugyanis az utóbbi hetekben elmérgesedett a viszony - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rose Hanbury férje, a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage, Cholmondeley 7. márkija. Úgy tudni, hogy az egykori modell mindig is szerette megtörni a hagyományokat és magára vonni a figyelmet cselekedeteivel. A házaspárnak három gyermeke van, a kilencéves ikrek, Alexander és Oliver, illetve a hároméves Iris. A család eddig jó barátja volt Cambridge hercegének és hercegnéjének, egymás mellett laktak Norfolklban.

Katalin hercegné barátai azonban elmondták, hogy Hanbury korábban a riválisának tekintette magát, úgy gondolta, hogy ő is esélyes lehet leendő királynénak. Vilmos fiatalkorában több pletyka is felröppent arról, hogy egy párt alkotnak.

Rocksavage és Hanbury egyébként a „Turnip Toffs” nevű baráti társaság tagjai, imádják a partikat és nagyobb villákban élnek, mint a királyi család. A társaságba Vilmos herceg közeli barátai is beletartoznak.

Rose Hanbury és nővére 2006-ban.
Rose Hanbury és nővére 2006-ban.
Fotó: Northfoto

Rose Hanbury egyébként akkor szerzett igazi hírnevet, amikor nővérével, Marinával 2005-ben rózsaszín bikiniben pózoltak az akkori miniszterelnök, Tony Blair mellett. Sőt, Rose a politikában is kipróbálta magát, Michael Gove brit konzervatív párti politikus oldalán. Az egykori modellt több arisztokrata férfi is megkörnyékezte, mielőtt férjet választott közülük.

Vilmos herceggel való első találkozásáról nem sokat tudni, de még Katalin hercegnével való kapcsolata előtt ismerkedtek meg.

Eközben a címlapon