INSIDER

Plüssmackóba rejtett kamerával vettek fel több száz légyottot Szegeden

A felvételekkel zsarolni akarták a kuncsaftokat. Elképesztő történet következik!
  • Szerző: G. J.

A szegedi pár úgy akart pénzhez jutni, hogy két védtelen, egyedülálló lányt kényszerítettek prostitúcióra. Ráadásul a légyottokat rejtett kamerával rögzítették, a felvételek pedig alkalmasak lettek volna a rajtuk szereplő, prostitúciós szolgáltatást igénybevevő férfiak zsarolására.

A zsaroló férfi és nő úgy került a rendőrök látókörébe , hogy az egyik lány anyja segítséget kért. Egy ideje ugyan nem tartotta a kapcsolatot vele a lánya, de annak barátnőjétől megtudta, hogy gyermeke bajban van.

F. Erzsébet és a párja úgy hálózta be a két csinos és befolyásolható lányt, hogy először pénzt adtak nekik kölcsön, majd amikor nem tudták azt megadni, közölték: prostitúcióval kell törleszteniük.

- Erőszakkal és veréssel kényszerítették őket, hogy belemenjenek az üzletbe. Fizikailag csak F. Erzsébet bántalmazta őket, de nagydarab párja is félelmet keltett a lányokban. Egy plüssmackóba rejtett kamerán át egész nap felvették és figyelték a tevékenységüket a lakásban, így pontosan tudták, hogy mennyit kerestek aznap.

- Még az „extra” szolgáltatásért kapott borravalóval is elszámoltatták őket. Kétmillió forintot kértek a lányoktól, ennek fejében tudták volna „kiváltani” magukat – nyilatkozta a Zsaru Magazinnak Tölgyes Tamás alezredes.

Végül a rendőröknek sikerült rajtaütniük a pároson, a bíróság pedig elrendelte F. Erzsébet és párja letartóztatását. Kerítés és más bűncselekmények miatt indult ellenük eljárás. 

És ezeket olvastad már?