HŰHA

Pár nap és egyedül marad lovaival Pintér Tibor

Hetek óta tartó hu­za­vo­ná­nak lehet vége a jövő hét ele­jén, ami­kor a fi­a­tal lány össze­pa­kol és el­hagyja a szí­nész ott­ho­nát.
  • Szerző: Buster

Pintér Tibor barátnője a jövő héten már bátran tárhatja ki ablakát, hiszen az általa olyannyira gyűlölt lószag után biztosan üdítő lesz számára a levegő. Még akkor is igaz ez, ha történetesen a város legforgalmasabb, dugókkal teli főútvonalára néz majd.

Fotó: Szabolcs László

A fiatal lány alig pár hónapot bírt ki a Nemzeti Lovasszínház igazgatójának puritán legénylakásában, hiszen hamar ráeszmélt, hogy nem a szerelemtől szökik könny a szemébe. Sokkal inkább az istálló mellett álló lakás bukéját képtelen elviselni, és a színész rendetlenségével sem tudott megbarátkozni.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Keller Mátyás

"Tudtam, mert nem csinált titkot belőle, hogy számára a lovasszínház és a lovak mindig előbbre valók, mint a kapcsolata, de fogalmam sem volt róla, hogy ez pontosan mit is jelent.

Aztán szép lassan kiderült, hogy ez a szó szoros értelmében így van.

Egyszerűen nem volt magánéletünk a Kincsem Parkban, mert Tenya képes volt felugrani mellőlem, ha neszezést hallott az istállóból. Azt a tényt, hogy gyakorlatilag a lovakkal osztoztunk egy ingatlanon, nehéz volt elfelejteni, mert folyamatosan árad be az átható lószag a lakásba. Ráadásul én hiába takarítottam egész nap, Tenya nem vette le a csizmáját, csak végigtrappolt mindenen, én pedig kezdhettem elölről a takarítást”

- mesélte Fridi a napilap szombati számában, ahol azt is elárulja, mi a terve új otthonával és persze Tenyával.