INSIDER

Pénzt és sze­xet ka­pott hí­ve­i­től a tes­kándi Jézus

Lu­xus­au­tó­kat, álom­há­zat és több nya­ra­lót is ve­he­tett a rá­szo­ru­lók­nak szánt ado­mány­ból egy, a Zala me­gyei Tes­kán­don élő 65 éves férfi, aki azt ál­lí­totta: ő Jézus re­in­kar­ná­ci­ója. Volt hívei sze­rint olyan szek­tát ho­zott létre, mely­nek lá­nyait gyó­gyí­tás he­lyett agy­kont­rol­lal és lelki zsa­ro­lás­sal csalta az ágyába. A Ri­post-nak két érin­tett is meg­döb­bentő dol­go­kat me­sélt.
címkék:
„Jézus reinkarnációja vagyok!”

– hirdette híveinek a Teskándon élő férfi, aki több mint 300 fős szektát épített ki, melyben jelenleg is – állítása szerint – spirituálisan gyógyítja a megszállott híveit. A azonban megtudta, hogy fiatal híveivel gyógyítás helyett szexel, az adományokra szánt pénzt pedig magára költi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Behálózta a fiatal lányokat A információi szerint a teskándi férfi a lepukkant jánkahegyi házában, illetve hívei lakásán tartott csoportos megbeszéléseket, szeánszokat, melyeken a betegséggel küszködő, gyógyulni vágyó hívőknek esélyük nyílik arra, hogy a „mesterrel” – akár 8 ezer forintot fizetve neki – 20 percet kettesben tölthettek, mely a férfi állítása szerint a gyógyulásukat szolgálta. Sokszor ezek során hálózta be az általa kiválasztott lányokat, akiket – elmondásuk alapján – agykontrollal befolyásolt, majd szexuális kapcsolatra késztetett.

A kuruzsló jánkahegyi háza, ahol a szeánszokat tartotta.
A kuruzsló jánkahegyi háza, ahol a szeánszokat tartotta.
Fotó: Keller Mátyás

„A szeánszain be kellett csuknunk a szemünket, miközben ő arról beszélt, hogyan legyünk jobb emberek, a világvégén pedig csak ő tud majd menteni minket. Miközben hallgattam, teljesen átvette az agyam fölött az irányítást. Ha tettem valamit, az jutott eszembe, mit szólna a mester, ha megtenném… – kezdte lapunknak Rebeka (késérése a nevét megváltoztattuk), majd így folytatta:

„Egy alkalommal félrehívott és a házába invitált. Azt hittem, félrement az életem és segíteni akar, ám a harmadik találkozás alkalmával azt mondta: csókoljam meg!Tudtam, hogy meg fog történni a csók és kérésére a szex is. Szinte hallottam, hogy

„ha ezt az Úr kéri tőlem, mégsem mondhatok nemet!”

Öt alkalommal voltunk együtt. Nagyon megalázó volt, de úgy éreztem, hogy a gyógyítások mellett a kevés szabadidejét is rám szánja és én milyen jogon kérném ki, hogy ezen változtasson.

S hogyan bukott le az álgyógyító?

Eközben a címlapon

Mindig azt mondta, azért nem tudunk együtt lenni, mert mennie kell a kórházba gyógyítani! Miközben egymást váltottuk a lányokkal… Akkor derült fény az egészre, amikor az élettársa, akit a segítő angyalának állított be, megunta, hogy folyamatosan megcsalja, és mindent elmondott nekünk, híveknek – magyarázta Rebeka.

„Kiderült, hogy a „mester” Teskándon egy igazi palotában élt, luxuskörülmények között, amit az adományokból épített fel…

De ne hidd, hogy itt véget ér a teskándi Jézus története! További izgalmas részleteket találsz a hétfői Ripost napilapban! Keresd az újságárusoknál!

címkék: