FÜLES

Üzent unokájának Pécsi Ildikó: Ehhez tartsa magát Pártos Csilla fia!

Pécsi Ildikó unokája még gyerek volt, amikor elkezdődött szülei válása, azóta már sármos fiatalemberré cseperedett. A fiú nem haragszik nagymamájára, és nyitott az újabb találkozásra, hiszen négy éve nem is látták egymást, megszûnt köztük minden kapcsolat. De vajon mi a válasza erre a Kossuth-díjas színésznőnek? A Ripost megtudta!

Több mint öt éve tart a kínzó persorozat: Pártos Csilla és volt férje képtelen megegyezni az anyagiakkal kapcsolatban. A válási botrányba később a volt anyós, Pécsi Ildikó is bekapcsolódott. Senki sem tudja, hány évig kell még bíróságra járnia a családnak, csak az a biztos, mindenki egyre betegebb. Csillának kiújult az autoimmun betegsége, és a Kossuth-díjas színésznő egészségi állapota is folyamatosan romlik, az utóbbi időben többször került kórházba.

Mindeddig az a hír járta: a családi botrány legnagyobb elszenvedője Pécsi Ildikó unokája, Csaba, aki mára 19 éves férfivá érett. A fiú először szólalt meg a nyilvánosság előtt egy magazinban, és elmondta, őt egyáltalán nem viseli meg, ami a családjában folyik.

Gyerekként idilli kapcsolata volt a nagymamájával, de utoljára körülbelül 4 évvel ezelőtt, a szülei válása körül látta őt. A tinédzser úgy fogalmazott: elfogyott a szeretete, megszűntek a színésznő iránti érzései. Csaba nem olvas újságokat, és nem követi a bírósági eseményeket sem, sőt, édesanyjával sem vitatják meg a tárgyalások után, mi történt ott. Teljesen elszigeteli magát a családi drámától. Azt azért hozzátette, ha nagymamája felhívná telefonon, hogy szívesen látná, nem állna ellen, és meglátogatná.

Lapunk elérte telefonon Pécsi Ildikót, akinek könny szökött a szemébe, és elcsuklott a hangja, amikor feltettük neki a kérdést: lát-e esélyt arra, hogy felhívja Csabát?

Ha kíváncsi vagy arra, mit mondott a művésznő, a %% pénteki lapszámából megtudhatod!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?