HŰHA

Pécsi Ildikó: A szeretetem gyógyította meg a férjemet

Embert próbáló időszakon van túl Pécsi Ildikó. A Kossuth-díjas színmûvésznő korábban senkinek nem beszélt a családjukat sújtó tragédiáról: férje, Szûcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó daganatos betegséggel küzdött.
  • Szerző: Ripost

Arról, hogy Szűcs Lajos betegeskedik és egy komoly műtéten esett át, már korábban is megjelentek hírek, de a házaspár mindeddig gondosan titkolta, hogy milyen betegséggel küzd az olimpiai bajnok labdarúgó.

Ám szombaton, a Nemzeti Sportnak adott születésnapi interjújában bevallotta, hogy a rákkal nézett szembe.

"Vastagbéldaganattal műtöttek, már jobban vagyok, illetve csak lennék, mert combnyaktörés miatt a csípőmet is műteni kellett. Már ez is javul, nem kell mankóznom, egy bot is elég, itthon meg anélkül is el-elboldogulok" - mondta el a lapnak az egykori labdarúgó.

Ezen sorokat olvasva már érthető, hogy Pécsi Ildikó miért volt úgy összetörve, amikor másfél évvel ezelőtt, a menyével folytatott per miatt hosszú idő után megjelent a nyilvánosság előtt.

A színésznő rendkívül lefogyott, megőszült, az arcára volt írva, hogy nehéz időszakot él át. Most, hogy férje a nyilvánosság elé tárta a betegségét, úgy döntött, ő sem titkolózik tovább.

"Bevallom, nem volt könnyű az elmúlt néhány hónap. Minden pillanata nagyon nehéz volt, de az egymás iránt érzett szeretetünknek és a remek szakembereknek köszönhetően ezen is túl vagyunk. Mi hívő emberek vagyunk, és úgy gondolom, hogy az égben levő családtagjaink vigyáztak ránk a bajban" - mondta el a %%-nak Pécsi Ildikó.

"A családtagjaink és a barátaink szeretete is hozzájárult édesjólajosom gyógyulásához. Már boldogan várjuk a karácsonyt, most pedig éppen egy ünnepségre készülünk. A gödöllői polgármester fogadást szervezett a férjemnek, ahol felköszöntik őt a születésnapja alkalmából" - fogalmazott boldogan a színésznő.