SZTÁRDZSÚSZ

Pécsi Il­dikó meg­tör­ten nyi­lat­ko­zott: Így érzi magát a ki­la­kol­ta­tás után

A szí­nésznő uno­ká­ját kedd dél­előtt la­kol­tat­ták ki a Cseppkő utcai in­gat­lan­ból.
  • Szerző: Doris

Rendőrök és végrehajtók lepték el kedd délelőtt Pécsi Ildikó rózsadombi lakását. A színésznő unokájához igyekeztek, hogy a jogerős ítélet értelmében kilakoltassák őt a Cseppkő utcai ingatlanból.

Fotó: TV2

Az egyetemista fiú nem volt otthon, ám egy lakatos néhány perc alatt lecserélte a zárat, így az unoka soha többé nem térhet vissza a lakásba. Bár Pécsinek ezzel régi álma vált valóra, a -nak elárulta: nagyon rosszul érzi magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Ripost
Fotó: Ripost

Négy év után lezárult Pécsi Ildikó és Pártos Csilla ingatlanvitája. Bár a színésznő volt menye mindent megtett a békülés érdekében, elkésett. Mivel Pécsi még bérbe adni sem volt hajlandó unokájának a Cseppkő utcai lakást, a végrehajtók és a rendőrök kedd reggel megjelentek a háznál, hogy kilakoltassák az egyetemista fiút. Egy lakatos is velük tartott, hogy lecserélje a zárat, ezzel örökre kizárva az unokát a lakásból. Bár Pécsi Ildikó nem tűnt fel a helyszínen, a kilakoltatás után nyilatkozott a -nak. Megtörten bevallotta: borzalmasan érzi magát.

"Megmondtam az ügyvédemnek is, hogy semmiről nem szeretnék tudni, így nem is tudok semmiről az ég világon. Borzasztóan érzem magam. Igyekszem elhessegetni a gondolataimat, de nem könnyű. Egyszer csak vége lesz ennek az egésznek és az élet visszatért a normális kerékvágásba"

- sóhajtott a Kossuth-díjas művésznő.

Természetesen megkerestük Pártos Csillát is az ügyben. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit mondott a kilakoltatásról, keresd a szerdai lapszámát!

Eközben a címlapon