FÜLES

Vá­rat­lan for­du­lat: Pécsi Il­dikó fia be­pe­relte Pár­tos Csil­lát!

Pár­tos Csilla és Pécsi Il­dikó fia, Csaba 2015 no­vem­be­ré­ben vál­tak el, az anyagi kér­dé­sek­ben azon­ban to­vábbra is ma­ra­kod­nak. A Ri­post meg­tudta: az ex­férje be­pe­relte a tánc­mű­vész­nőt, mert nem akarja fi­zetni a jog­erő­sen meg­ítélt gye­rek­tar­tást!
  • Szerző: S.D.

Egy válás ritka esetben végződik "szépen", különösen akkor, ha a párnak gyereke is született. Sokszor évekig megy a hajtépés a "kinél legyen a gyerek" kérdésen és a tartásdíj összegén. Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla is öt éve háborúzik. 2015-ben az idősebb Sz. Csabát arra kötelezte a bíróság jogerősen, hogy havi 115 ezer forint gyerektartást fizessen a 19 éves fiuk után, de a férfi mindeddig nem tett eleget kötelezettségének. Sőt, a Kossuth-díjas művésznő fia több alkalommal fordult bírósághoz, hogy lecsökkentse a tartásdíj összegét!

Fotó: Sulyok László

"Állítása szerint mindössze húszezer forintot tudna fizetni, és jó ideje ennyit is fizet. Rendkívüli méltányosságot kért" – kezdte a -nak dr. Gerencsér András, Pártos ügyvédje.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Most kaptuk kézhez a keresetlevelet, nem hittünk a szemünknek! Semmivel sincs alátámasztva, mi az oka annak, hogy képtelen fizetni a bíróság által megállapított összeget. Eddig háromszor utasították el a kérését, mindannyiszor megnyertük a pert. Csaba állítása szerint éhen hal, ha 115 ezret kell havonta fizetnie, de az előzőekben azt állította, komoly, több százezres összeggel támogatja édesanyja. Az a legnagyobb baj, hogy minden tárgyalás alkalmával mást mondanak a bírónak, már követni sem tudják önmagukat" – árulta el lapunknak a táncművésznő jogi képviselője.

Ha kíváncsi vagy a részletekre és arra, mire elég havi 20.000 Ft egy egyetemistának, a pénteki lapszámából megtudhatod!