RIPOSTER

Fel­fog­ha­tat­lan, ami Pé­csett tör­tént: ott volt a hely­szí­ne­lé­sen a gyil­kos is, de nem tűnt fel

A férfi egy ba­rátja élet­tár­sát gyil­kolta meg, de a nő nem adta fel a tet­test, hanem még el is búj­tatta.
  • Szerző: Ripost
Illusztráció.
Illusztráció.

Börtönből szabadult férfi verte halálra egy barátja élettársát Pécsett. Érthetetlen, de miután megölték szerelmét, a nő még a gyilkost segítette, bújtatta - írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi és a nő barátok voltak, a nő ugyanis segített a férfinak a börtönből való szabadulás után visszailleszkedni a társadalomba. A viszony közöttük szigorúan baráti volt. A férfi azonban ezt nem értette meg, az egyik nap hazáig követte. Ez már a nő élettársának is sok volt, rászólt, hogy hagyja békén a barátnőjét. Ő erre megragadta a lakásban ácsorgó döbbent nőt, és maga után rángatta, az élettárs viszont próbálta a másik irányba húzni.

A dulakodás közben mindannyian a lakás konyhájába sodródtak, ahol a két férfi egymásnak esett. A nő barátja egy letört késsel ment neki a zaklatónak, majd puszta kézzel ütötték egymást, végül a börtönből szabadult férfi baltával úgy összeverte ellenfelét, hogy az szörnyethalt.

A nő ekkor szólt a rendőröknek, de azt állította, hogy egy idegen gyilkolta meg szerelmét, a valódi gyilkost pedig lemosdatta, átöltöztette, majd elbújtatta a fészerben, aki így a melléképület rejtekéből nézte a helyszínelő rendőröket, amikor pedig elmentek, együtt bujkáltak Pécsen.

Persze hiába, a rendőrök nem sokkal később elfogták a párost, így hétfőn az asszony is ott ülhet a vádlottak padján.