FÜLES

Csúnya marakodás Paudits Béla hagyatékán: Kiszállt a rendőrség

Bár a színész egykori lakásában ma is ott él korábbi élettársa, végrendelet hiányában dúl a harc a milliókért.
  • Szerző: Buster

Az utóbbi hetekben nagy volt a csend Paudits Béla egyetlen vagyona, az aprócska budai lakás körül, amiben jelenleg is az az ember lakik, akivel a színész hosszú ideje megosztotta életét. A férfi mindenben segítette, a színész pedig éppen lapunknak nyilatkozta, hogy végakaratában rá is hagyta az ingatlant.

A végrendelet azonban nem került elő. Nem úgy, mint a színész egyetlen gyermeke, Emília, aki éppen apja halálának napján, a kórházban békült ki Pauditscsal. Ha valóban nincs hivatalos végakarat, akkor a törvény szerint is Emíliát illeti a lakás, de ha Paudits mégis eljuttatta az iratot egy ügyvédhez, vagy közjegyzőhöz, akkor is igényt tarthat a kötelesrészre.

A történetet viszont ennél kicsit bonyolultabb. A színész egyik szomszédja elárulta lapunknak, hogy az örökösödési botránynak előkerült egy harmadik szereplője is, a színész korábbi ápolónője, aki nemrég rendőrökkel érkezett a budai lakás elé.

"Most nagy itt a csönd, csak Béla öreg macskája lődörög itt, de nemrég nagy volt a fennforgás. Arra lettünk figyelmesek, hogy rendőrautó parkol a ház elé, és megérkezett Kati, aki korábban ápolta Bélát.

Nem hallottam pontosan, mit akart, de valami követelése van.

Talán neki is odaígérték a lakást, ahogy ennek a szerencsétlen fiatalembernek, Jánosnak is"

- mondta Paudits egykori szomszédja. A %% napilap csütörtöki számából kiderül, mennyit ér a négy hónapja elhunyt színész lakása és hogyan alakulhat az ingatlan sorsa.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?