LELKIZŐ

Őszinte val­lo­más: Somló Tamás féltve őr­zött titka de­rült ki

A le­gen­dás éne­kes test­vére val­lotta be, sok dolog van, ami­ről a ra­jon­gók nem tud­tak.
  • Szerző: Ripost

Egy éve hunyt el Somló Tamás. Az évforduló alkalmából testvére, Dr. Bródy Andrea mesélt a zseniális énekesről és betegségéről.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A legelső leletnél tudtam, ami évekkel korábban volt, hogy sajnos rosszindulatú betegségről van szó, de nagyon-nagyon reménykedtünk akkor, hogy időben elkapták. Tulajdonképpen nem is egy, hanem két rosszindulatú betegsége is volt, az egyik aztán nem okozott gondot, de egyből két műtét volt, ezt nem tudják sokan" - idézte fel a doktornő a Klubrádió műsorában.

Bevallotta, direkt nem kérte el a leleteket, inkább struccpolitikát folytatott. Azt vallja, a remény miatt jobb, ha az ember nem látja leírva a valóságot. "Homokba dugtam a fejem, hogy nincs itt semmi baj, remekül volt, jó hangulatban élt".

A fogorvosként dolgozó Andrea is hisz abban, hogy a betegségeknek lelki eredete van. Úgy gondolja, hogy Somló Tamás betegsége a nagy stressz és egy komoly lelki megpróbáltatáshoz vezethető vissza. Évekkel korábban a zenésznek válságba került a magánélete, ám ezt a testvére nem részletezte.