ÉLETMÓDI

Õrület! Nem a bomba nő kell a pasiknak, hanem valami egészen más!

A hölgyeken nem könnyû kiigazodni, de még ennél is bonyolultabb téma, hogy mi kell pontosan a férfiaknak, milyen nők vonzzák igazán őket. Most kiderül!
  • Szerző: Z.B.

Ha úgy gondolod, hogy a pasiknak semmi más nem számít, csak egy szép mell és a kerek popsi, akkor el kell árulnunk, hogy tévedsz. Persze a vonzalom kialakulásához szükséges, hogy dekoratívnak találjon, de kiderült, hogy ez édeskevés ahhoz, hogy veled maradjon. Egy friss kutatás érdekes dologra világított rá, ami igencsak meglepő.

Mi kell a pasiknak?

Bár teljesen felborultak az udvarlási szokások, a férfiak még mindig azt szeretnék, hogy ők legyenek az alfahímek, vadásszanak, hódítsanak és leterítsék a prédát. Így a legrosszabb stratégia, ha már a kapcsolat elején mindent megadsz a kiszemeltednek, amit csak kíván. Legyen az testi kapcsolat, friss étel az asztalon, vagy az, hogy nagyon engedékeny vagy vele. Beszélhet veled csúnyán, elhanyagolhat a haverok miatt, és szinte semmilyen tiszteletet nem tanúsít irántad. Te pedig tűrsz és megteszel mindent, mert annyira görcsösen vágysz egy tökéletes kapcsolatra, vagy éppen a potenciális pasira. Van egy rossz hírünk! Itt rontasz el mindent.

A pasiknak kihívás kell. Ha mindent megkapnak egy szempillantás alatt, akkor unalmassá válik a kapcsolat, így keresnek majd új izgalmakat. Nem kell anyatigrisként ragaszkodni hozzájuk, és legfőképpen ne fojtsd meg őket a szereteteddel!

Ha túl könnyű préda vagy, akkor a pasi ki fog használni. Sorozatos veszekedések, vagy akár gyakori szakítások is megeshetnek. De sokszor vissza fog térni hozzád, mert tudja, hogy megteheti, és te a rendelkezésére állsz, ha azt szeretné. 

Ne mástól tedd függővé a boldogságod! Találd meg magadban, és légy biztos abban, hogy férfi nélkül is teljes vagy! Ne engedd, hogy kihasználjanak és lépj ki az olyan kapcsolatokból, ahol nem becsülnek meg és csak sérülsz. Ha a helyén kezeled magad, akkor a férfiak is ugyanezt teszik majd. És királynőként fognak a tenyerükön hordozni!

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?