INSIDER

Orbán: most min­den a ma­gyar em­be­re­ken múlk

Nem­zeti kon­zul­tá­ció lesz a Soros-terv­ről, és a mig­rán­sok be­te­le­pí­té­sé­nek a kér­dése lesz a ta­va­szi vá­lasz­tá­sok tétje is - hang­zott el a Fi­desz há­rom­na­pos frak­ció­ülé­sén Ve­len­cén.
  • Szerző: Ripost

Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről - tudta meg az Origo. Velencén a Fidesz háromnapos frakcióülése Orbán Viktor miniszterelnök beszédével kezdődött, és a portál úgy értesült, szó esett a betelepítési kvótákról és a Soros-tervről is.

A miniszterelnök arról beszélt, hogy a gazdasági növekedés állandó, a fizetések nőnek, és a családtámogatásokat is évről évre növelni tudta a kormány.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy az ellenzék nem ura önmagának, kívülről mozgatják. A Soros-terv jelenti az igazi veszélyt, amit Brüsszel megpróbál végrehajtani. Ezt azonban a tavaszi választáson meg lehet akadályozni. Orbán Viktor azt mondta: "ha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik".

Mint a Ripost korábban megírta, a Soros-terv lényege, hogy évente egymillió migránst telepítsenek be Európába, a betelepítési kvóták pedig állandó mechanizmus alapján történjenek. Azaz, ha az első hullámot beengedi egy-egy ország, azt legközelebb is meg kell tennie, korlátlan alkalommal.