HŰHA

Nem kívánja a szexet a népszerű énekes

A sztárpár hat év után végleg búcsút intett egymásnak. A szakállas előadó azt mondja: a szakítás óta egyáltalán nem vágyik szexre! Egész más hajtja...
  • Szerző: Ripost

Februárban robbant a bomba: Varga Viktor és Cinthya Dictator többszöri szakítás és újrakezdés után végleg elváltak egymástól.  A szakítás óta egyikük sem számolt be új kapcsolatról, de úgy tűnik,  Viktornak nincs is szüksége senkire, ugyanis állítja: aszexuális lett.

Az énekes körül teljesen megfordult a világ a szakítás óta. Az előadó számára korábban fontos volt az intim kapcsolat, ma viszont már egyáltalán nem érdekli a testiség. Azt mondja, ráunt a kalandokra, úgy érzi, ha eljön az ideje, akkor csak olyan hölgy mellett tudja elképzelni az jövőt, aki a lelki társa lesz.

Sőt, olyan merész kijelentést is megfogalmazott, hogy szex nélkül is jól elvan. „Egyedül élek, szingli vagyok, és ez most kifejezetten jól is esik. Hat évig voltunk együtt Cinthyvel, ezért úgy érzem, nekem most nagy szükségem van a szabadságra! Nem érdekelnek a csajok, aszexuális lettem! Most egy jó darabig nem is akarok párkapcsolatot. Nem érzem szükségét! Nem vagyok kapcsolatfüggő! Most minden időmet az alkotásba fektetem!”

Viktor kreatív energiái olyannyira elszabadultak a szakítás óta, hogy néha ájulásig dolgozik.

Mostanában gyakran előfordul, hogy három napig festek egyhuzamban étlen-szomjan. És amikor elkészül a kép, elájulok, és arra eszmélek fel, hogy fogalmam sincs, hol vagyok

 

 – tette hozzá az énekes.

Ha szeretnéd megtudni, milyen kapcsolatban van Cinthya és Viktor a szakítás után, akkor olvasd el a %% hétfői számát!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?