LELKIZŐ

Fáj­dal­mas val­lo­más, nem hív­ták meg apja te­me­té­sére a ma­gyar szí­nész­nőt

A szí­nésznő két­éves volt, mikor a szü­lei el­vál­tak, édes­ap­já­val pedig on­nan­tól kezdve egy­ál­ta­lán nem volt kap­cso­lata. Oly­annyira nem ta­lál­koz­tak, hogy a ha­lála utáni ha­gya­téki tár­gya­lá­sá­ról sem ér­te­sí­tet­ték.

Élete fájdalmas pontjáról vallott Náray Erika, aki a FEM3 Caféban, Joshi Bharatnak mondta el, milyen érzés volt a vér szerinti apja nélkül felnőni.

A színésznő kétéves volt, amikor a szülei elváltak, onnantól pedig egyáltalán nem volt kapcsolata az édesapjával.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Fem3

"Apa annyira megsértődött, hogy anyu el merte őt hagyni, hogy engem is büntetett a távolmaradásával. Később sem volt igénye arra, hogy felvegye velem a kapcsolatot. Olyannyira, hogy még a rokonsága is haragudott rám."

Emlékszem, többször elmentek mellettem az utcán úgy, hogy nem köszöntek

- mondta el a színésznő, aki úgy érzi, apja hiánya az egész életére kihatással van.

A férfi néhány évvel ezelőtt elhunyt, de Erikát közvetlenül erről sem értesítették, hanem egy szerencsétlen véletlen folytán tudta meg a rossz hírt. 

"A rokonság még mindig egy településen van. Utólag tudtam meg, hogy meghalt, még a temetésére sem hívtak meg, sőt a hagyatéki eljárásra sem."

Eközben a címlapon

Bár a színésznő harcolhatott volna a jogos örökségéért, de úgy döntött, nem tart igényt rá azután, hogy sosem beszélt az édesapjával.