FÜLES

Orvosi segítségre szorul Nagy Feró

A Beatrice frontemberének a térdét már fél éve operálták, ám még mindig nem az igazi.
  • Szerző: ripost

Lassan fél éve már, hogy megműtötték Nagy Feró térdét, azonban a rehabilitációja lassabban halad, mint gondolta volna. A Beatrice frontembere régóta szenvedett a térdével, ráadásul egy porcleválás is megnehezítette a mindennapjait, ezért döntött végül a beavatkozás mellett.

Feró a %%-nak elárulta, leginkább a koncertek után érzi, hogy lába még nem az igazi, ezért a gyorsabb gyógyulás érdekében, ismét felkereste az orvosát.

"Nagyon sokat megyünk mostanában, több, mint hetven koncertünk van. Élvezzük a bulikat, bár a térdem még mindig nem az igazi. Elég nehezen bírja... A színpadon tudok táncolgatni, focizni még mindig nem, de már ez is valami. A tökéletestől még messze vagyunk" - kezdte lapunknak a zenész. Feró azt is elárulta, orvosával folyamatosan azon dolgoznak, hogy enyhítsenek a fájdalmán, és minél előbb visszanyerje a régi formáját.

A dokim mindent elkövet, mindig van valamilyen ötlete, amivel  gyorsítható a gyógyulásom. De hát mit akarok 73 évesen?! Mások ilyenkor már megrúgták a vödröt

- viccelődött Feró, majd hozzátette, még rengeteg terve van, amit megvalósítana, és ebben a rossz térde sem tudja megállítani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?