SZTÁRDZSÚSZ

Tit­kos rész­le­tek a ba­ba­vá­rás­ról, meg­szó­lalt a ma­gyar sztár­éne­kesnő

A Nagy Duett zsű­ri­tagja úgy ter­vezi, ter­mé­sze­tes úton hozza vi­lágra kisfiát, és sze­retné, ha párja is osz­toz­hatna vele az él­mény­ben.
  • Szerző: BUSTER

Nagy Adri sugárzik a boldogságtól és lélekben már felkészítette magát a három hónap múlva esedékes csodára, vagyis első gyermeke érkezésére.

Fotó: Sulyok László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A babavárásról most a -tal beszélgetett A Nagy Duett próbájának szünetében.

: Jól viseli a pici a hangos zenét, amit a próbák és az élő show-k alatt hall?

Nagy Adri: "Abszolút! Egyébként én a zsűriszékben irányítottan kapom a hangot, így nincs közvetlen hatással a kisfiamra. Ráadásul azt figyeltem meg, hogy a zene kifejezetten jól hat rá és nem bulizik odabent. Ha érzem, hogy nyugtalan, elég, ha megsimítom a hasam, és máris abbahagyja a rugdosást."

: Ha a babával kapcsolatban kérdésed van, kihez fordulsz a legszívesebben?

N. A.: "Természetesen elsősorban az orvosomhoz, de beszéltem már anyukámmal, a nagymamámmal és a dédimmel is. Ők hárman egész más tapasztalatokat szereztek, és mindegyiküknek megvannak a maga kis tanácsai. Megkérdeztem őket, hogy mit tettek, amikor a terhesség alatt fájt a fejük vagy görcsölt a hasuk, és az ő módszereik nekem is beváltak."

Eközben a címlapon

: Az interneten is tájékozódsz?

N. A.: "Igen! Gyakran olvasgatok fórumokat, hiszen kik tudnának pontosabb választ adni, ha nem azok a kismamák, akik most várandósok, vagy nemrégiben mentek át ezen a csodás kilenc hónapon. Persze az internet kétélű fegyver, így óvatosan szörfölök és csak hiteles oldalakról tájékozódom."

: Mit kezdesz a kéretlen tanácsok áradatával?

N.A.: "Nos, abból is van éppen elég. Úton-útfélen megállítanak az emberek és mondják a különféle észrevételeket. A leggyakoribb, hogy a pocakom formájából megmondják, mikorra várható a kisfiam. Többször hallottam már, hogy bizony nem várja meg a kilencedik hónapot, de ezeket a véleményeket én felteszem a polcra és nem foglalkozom velük. Az orvosom azt mondja, hogy július első napjaiban érkezik a pici, és semmi jele annak, hogy ez ne így lenne… Szóval, biztos, hogy nem a stúdióban jönnek majd a fájások!"

: Van valami különleges elképzelésed a szüléssel kapcsolatban?

N. A.: "Nincs, hagyományos csaj vagyok, és normál lefolyású szülést szeretnék. Semmilyen csodamódszeren nem gondolkodtam el, mert én szeretném megélni magát az élményt, annak minden fájdalmával és szépségével együtt. Talán csak annyi, hogy apás szülésre készülünk, de ez sem különlegesség…"

: Lélekben már felkészültél?

N. A.: "Nem igazán… Picit talán már izgulok, hiszen azt mondja a doki, hogy a kisfiunk közelebb lesz a négy kilóhoz, mint a háromhoz, az én testem pedig picike, de még nem tartok ott, hogy ezen agyaljak. Egyelőre a babavárás gyakorlati részére koncentrálok. A szobája már majdnem teljesen kész, de a ruhácskákat még meg kell vennem."