SZTÁR

Nőnapi Alakreform edzés a Pappas Auto Mercedes-Benz szalonjában

A Pappas Auto nőnap alkalmából különleges eseménnyel kedveskedett hölgy ügyfeleinek: budapesti, Hunyadi János úti Mercedes-Benz szalonjában Rubint Réka, a Pappas Auto márkanagykövete tartott rendhagyó Alakreform edzést.

A Mercedes-Benz márkanév a legjobb minőséget testesíti meg – ezt mindenki tudja. Azt viszont csak kevesen, hogy a tökélyre való törekvés hátterében a nők állnak.

A She’s Mercedes azért jött létre, hogy összekösse és inspirálja a nőket annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassák ki magukból.

A Pappas Auto Hunyadi János úti Mercedes-Benz szalonjában 2018. március 9-én nem csak különleges autók, hanem kivételes hölgyek és falakat megmozgató energiák is jelen voltak. Közel száz résztvevő tapasztalhatta meg a rendhagyó Mercedes-Benz életérzést, mialatt Rubint Réka, a Pappas Auto márkanagykövete Alakreform edzést tartott.

Hatalmas öröm számomra, hogy a Pappas Auto csodálatos Mercedes-Benz szalonjában vendégeskedhettem! Ez a hely megtestesíti az erőt és elszántságot, ami azokra a hölgyekre is kivétel nélkül igaz, akik tesznek az egészségükért és erőnlétükért. A She’s Mercedes inspirációja járta át a mai órát, amire sokáig emlékezni fogunk.

– nyilatkozta az edzés utána Rubint Réka.

A nemzetközi nőnap minden évben kiemelt ünnep vállalatunknál

– vette át a szót Parragi Péter, Mercedes-Benz személygépkocsi- értékesítési vezető.

“Évről évre ajándékkal lepjük meg hölgy ügyfeleinket március 8-án. Az idei évben azonban extra meglepetéssel készültünk. Rubint Réka dinamizmusa és kiválósága megtestesíti a márka nőiességét, Alakreform edzése kedvéért pedig örömmel alakítottuk át a Pappas Auto legnagyobb Mercedes-Benz szalonját. Ezzel nem mindennapi helyszínre invitáltuk a hölgyeket. A résztvevőknek nyereményjátékkal kedveskedtünk, 50 000 Ft értékű Mercedes-Benz Boutique vouchert, illetve hétvégi tesztvezetést sorsoltunk ki.”

A Pappas Auto nőnapi Alakreform edzésén közel száz résztvevőt járt át a She’s Mercedes világa.