INSIDER

Min­dent el­árul a szem­tanú: ha­lott fiai mellé zárta az anyát az ózdi gyil­kos

Me­gölte And­rea két fiát, majd be­zárta az asszonyt a házba, a holt­tes­tek­kel együtt. A tet­tes a gyil­kos­ság után el­aludt, a kul­csot pedig a pár­nája alá dugta...
  • Szerző: Ripost

Borzalmas kettős gyilkosság történt Ózdon. Krisztián és Roland az anyjukat védték volna, amikor a tettes hidegvérrel elvágta a két fiú nyakát. Az éjszakai dulakodás hangjaira senki nem figyelt fel a környéken, a vérontás csak másnap derült ki, amikor egy szomszéd megtudta, mi történt. A neve elhallgatását kérő asszony hétfő délben indult a kút felé, amikor találkozott a pánikba esett D. Andreával. Az asszony a szomszédnak mesélte el, mi történt az éjszaka, s könyörgött, hogy hívja a rendőröket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 „Azt mondta, megölték a fiait, őt is megvágták. Először el sem akartam hinni, amit mond” – kezdte a szomszéd. „Aztán észrevettem az arcára száradt vért, a hátán a vágásokat, később pedig megmutatta a bordáit ért találatokat. Látszott, hogy próbálta ellátni a sebeit, kötések voltak rajta” – folytatta a nő a Blikknek.

A helybéli ezek után egy másik szomszéd segítségét kérte, hogy mielőbb riasszák a rendőröket. Eközben a szétszabdalt Andrea hiánya feltűnt a házban maradt ámokfutónak, aki éktelen ordibálásba kezdett. A férfi a vérontás után bezárta a bejárati ajtót, majd a kulcsot a párnája alá rejtette, ahonnan azt Andrea elcsente.

Gyere vissza!” – ezt kiabálta megállás nélkül a férfi. Utána elhallgatott, lehet, meglátta, hogy Andrea segítséget kapott, ezért inkább elrejtőzött. Amikor megjöttek a rendőrök, azzal fenyegetőzött, elvágja a saját torkát is. Végül erre nem került sor, bár sebeket ejtett magán, könnyű sérülésekkel vitték kórházba. Párján életmentő műtétet kellett végrehajtani.